images/logo/ThePrideWatermerk.png

Nieuwe formatie TPdance team


De zomer komt eraan, de maanden waarin het TPdance team hard werkt aan de organisatie van een fantastische Dance Talent Night. Dit jaar zal het echter iets anders zijn, want het TPdance heeft een nieuwe samenstelling.

De afgelopen jaren werd het TPdance team gecoördineerd door Manon Zuijdervliet. Zij is degene geweest die TPdance heeft gebracht waar het nu is. Een fantastische coördinator die er mede voor zorgde dat de danslessen, workshops en dansvoorstelling op een creatieve en goed georganiseerde wijze werden uitgevoerd. Nu is het echter tijd voor nieuwe uitdagingen! Manon heeft daarom besloten te stoppen met haar werkzaamheden binnen het TPdance team. Via deze weg willen mij Manon ontzettend bedanken voor al haar werk, tijd en energie in de afgelopen jaren. Wij hopen dat we haar visie en creativiteit in de toekomst kunnen doorvoeren.


TPdance team

vlnr: Lotte, Isabelle Beernaert, Brenda en Manon

Kelly Schram

Omdat het TPdance team nu een dame minder had zijn we op zoek gegaan naar versterking en hebben wij deze ook gevonden. Niemand  minder dan Kelly Schram zal het TPdance team weer compleet maken. Kelly is al jaren actief binnen Winterguard The Pride als lid en als stafflid. Daarnaast is zij samen met een klein team verantwoordelijk geweest voor de eerste Dance Talent Night in het clubgebouw van The Pride. Wij zijn heel blij dat wij gebruik mogen maken van Kelly haar kennis en creativiteit. Via deze weg willen wij dan ook Kelly van harte welkom heetten binnen het TPdance team.

 

De eerste TPdance activiteit van de nieuwe formatie staat alweer gepland op 9 juni 2013: de TPdance workshopdag 4. Drie choreografen zullen een workshop gaan geven in drie verschillende dansstijlen, namelijk hiphop, jazz en modern. Kijk voor meer informatie over deze workshop op www.thepride.nl.


Wij hopen jullie in de toekomst te zien bij de TPdance activiteiten.

Het TPdance Team,

Brenda, Lotte en Kelly 

Afdrukken