images/logo/ThePrideWatermerk.png

Maandagavond: TPdance!

Maandagavond 17 mei is het laatste TPdance blok (5 lessen op maandagavond) van dit seizoen van start gegaan.

Van 18.30 tot 19.30 uur: TPdance for kids met Samanta Zoon!
Samanta Zoon geeft elke maandag avond TPdance for kids. Deze les is voor kinderen die starten of al begonnen zijn met dansen in de leeftijd van ongeveer 6 tot 14 jaar. Er wordt in die 5 weken naar een dans toegewerkt.

Samanta Zoon danste vorig jaar in het weekend in de vooropleiding bij Lucia Marthas. Waar ze verschillende danssoorten aangeleerd kreeg. Dit jaar is ze begonnen met haar 4-jarig opleiding op de dans academie Lucia Marthas, waar ze elke week 5 dagen aan het dansen is en waar ze alle kanten van dans leert en voelt. Daarnaast is ze al een aantal jaren een lopend lid van The Pride.

Kosten: Je betaalt per blok (5 weken) €30,-*, (les 1 van het blok betalen bij Samanta Zoon)

Van 20.00 tot 21.30 uur: TPdance (advanced) met Catherine Strawbridge!
Catherine geeft elke maandag avond TPdance. Deze les is voor mensen die al wat meer ervaren zijn in dans. Er wordt in 5 weken naar een dans toegewerkt. Als je de eerste keer gemist hebt kun dit nu nog inhalen en aanhaken!

De uit Malta afkomstige danseres Catherine Strawbridge heeft al eerder met succes danslessen gegeven bij The Pride. Catherine is een gerenomeerde danceres, choreograaf is al jaren woonachtig in Amsterdam. Ze geeft les en danst onder andere in de stijlen Modern, Contemporary, Jazz en Lyrical. Catherine heeft als professionele danceres in diverse grote (dans)productie europa afgereisd. Ze heeft een (hoofd)rol vervult in aansprekende theaterstukken zoals bijvoorbeeld Footloose, Moulin Rouge, Dirty Dancing, Strait Street en Madonna, The Dance Show.

Kosten: Je betaalt per blok (5 weken) €30,-*, (les 1 van het blok betalen bij Samanta Zoon)

* Leden van The Pride krijgen 50% korting. Mocht je een les in het blok niet kunnen krijg je geen geld terug. Start je later dan de eerste les in een blok dan betaal je voor de resterende lessen + 1. Bijvoorbeeld begin je in de vierde les betaal je 12,- voor de resterende lessen + 1 = €18,-.

Afdrukken