images/logo/ThePrideWatermerk.png

Maandagavond TPdance lessen

Het laatste blok van dit seizoen is ingepland. Op 17mei gaan de maandagavond danslessen weer van start!

De TPdance lessen komen natuurlijk niet stil te liggen. Nadat Trevor weer terug is naar Amerika heeft de TPdance staff nieuwe docenten gevonden. De maandag avond danslessen zullen het komende blok gegeven worden door Samanta Zoon en Catherine Strawbridge. Maandag 17mei zal het laatste blok (van 5 lessen) van dit seizoen van start gaan. Het is dit keer voor TPdance for kids en voor TPdance advanced verplicht om je vooraf op te geven.

 • TPdance for kids: Met Samanta Zoon
  Samanta Zoon geeft elke maandag avond TPdance for kids. Deze les is voor kinderen die starten of al begonnen zijn met dansen in de leeftijd van ongeveer 6 tot 14 jaar. De lessen worden in blokken van 5 weken gegeven. Er wordt in die 5 weken naar een dans toegewerkt.

  Samanta Zoon danste vorig jaar in het weekend in de vooropleiding bij Lucia Martas. Waar ze verschillende dans soorten aangeleerd kreeg. Dit jaar is ze begonnen met haar 4-jarig opleiding op de dans academie Lucia Marthas. Waar ze elke week 5 dagen aan het dansen is en waar ze alle kanten van dans leert en voelt. Daarnaast is ze al een aantal jaren een lopend lid van The Pride.

  Wil jij aan deze lessen deelnemen? Stuur dan een mail naar met daar in aan gegeven voor welke klasse je aanmeld.
  Start blok: Maandag 17mei t/m 12 juni
  Tijden: Elke maandagavond van 18.30 - 19.30 uur
  Kosten: Je betaalt per blok (5 weken) €30,-*, (les 1 van het blok betalen bij Samanta Zoon)


 • TPdance (advanced): Met Catherine Strawbridge
  Catherine geeft elke maandag avond TPdance. Deze les is voor mensen die al wat meer ervaren zijn in dans. De lessen worden een blok van 5 weken. Er wordt in die 5 weken naar een dans toegewerkt.

  De uit Malta afkomstige danseres Catherine Strawbridge heeft al eerder met succes danslessen gegeven bij The Pride. Catherine is een gerenomeerde danceres, choreograaf is al jaren woonachtig in Amsterdam. Ze geeft les en danst onder andere in de stijlen Modern, Contemporary, Jazz en Lyrical. Catherine heeft als professionele danceres in diverse grote (dans)productie europa afgereisd. Ze heeft een (hoofd)rol vervult in aansprekende theaterstukken zoals bijvoorbeeld Footloose, Moulin Rouge, Dirty Dancing, Strait Street en Madonna, The Dance Show.

  Wil jij aan deze lessen deelnemen? Stuur dan een mail naar met daar in aan gegeven voor welke klasse je aanmeld.
  Start blok: Maandag 17 mei t/m 14 juni
  Tijden: Elke maandagavond van 20.00 – 21.30 uur
  Kosten: Je betaalt per blok (5 weken) €30,-*, (les 1 van het blok betalen bij Samanta Zoon)


  * Leden van The Pride krijgen 50% korting. Mocht je een les in het blok niet kunnen krijg je geen geld terug. Start je later dan de eerste les in een blok dan betaal je voor de resterende lessen + 1. Bijvoorbeeld begin je in de vierde les betaal je 12,- voor de resterende lessen + 1 = €18,-.
 • Afdrukken