Skip to main content

2008

Geschreven door Susan Remers op .

Gabriëls Trip

The Pride of the Netherlands was in de wolken dit seizoen. En niet alleen omdat de groep zich op 3 april letterlijk in de wolken begaf op weg naar Dayton, Ohio, U.S.A.! Maar ook omdat de 16 leden met hun show een reis naar hogere sferen maakten. 'Gabriël’s Trip' ging over vliegen, engelen, vleugels, wolken, de hemel.

Met alle mogelijkheden die een winterguardshow biedt, maakte de The Pride of the Netherlands deze intense trip. Met elkaar, als een team! Teamgeest staat altijd centraal bij The Pride en dat was niet anders bij The Pride of the Netherlands 2008. Het gevoel dat een goed team je kan geven is iets bijzonders. Met elkaar kun je alles aan, kom je in hogere sferen en bereik je hoogtepunten die je anders nooit had kunnen bereiken.

Het was de stem van de engel Gabriël die voor goed nieuws zorgde, het was de stem van Al Pacino die u door de show van The Pride of the Netherlands leidde. De muziek van Lamb maakte 'Gabriël's Trip' compleet. “Reisleiders” waren dit jaar wederom Erick Bacon, Robby Overvliet, Sylvia Vos, Ilonka Zuijdervliet, en Tamara Zuijdervliet.

   

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures