2010

Geschreven door Susan Remers op .

Gravity

De zwaartekracht is één van de vier natuurkrachten. Het is een aantrekkende kracht die twee massa’s op elkaar uitoefenen. Zwaartekracht werkt ook op grote afstand, bijvoorbeeld tussen de aarde en de maan, tussen de zon en alle planeten en zelfs tussen de sterrenstelsels. De zwaartekracht is verantwoordelijk voor het vallen van een appel van een boom, maar zorgt er ook voor dat de maan en een satelliet in een baan om de aarde blijven draaien.

The Pride Junior presenteerde ‘Gravity’. De zwaartekracht zorgt ervoor dat wij altijd terug zullen komen op aarde. Hoe hoog we ook springen of vliegen je zult altijd weer met twee voeten op de grond terecht komen. Maar er zijn meer dingen in ons leven die een bepaalde zwaartekracht, of anders gezegd aantrekkingskracht, op ons uitoefenen. Hoe ver je er ook vandaan gaat, je zult altijd weer terugkomen op dat fijne plekje of bij die lieve persoon. Dat is wat The Pride Junior dit jaar op een Winter Guard manier lieten zien.

De staff had gekozen voor muziek van Sigur Ros, Lisa Gerrard en Sarah Bareilles. Dat was voor de leden die het jaar ervoor nog bij The Pride Cadets zaten wel even iets heel anders.

The Pride Junior werd in 2010 Nederlands Kampioen in de Junior Class.

GO FUND ME

Kalender

Zondag 18 december
Try-Out


Zaterdag 7 januari
Contest Drachten


Zaterdag 14 januari
Contest Aalsmeer


Zaterdag 4 februari
Contest Wijchen


Zaterdag 18 februari
Contest Almere


Zaterdag 11 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 25 maart
Finals Eindhoven


Donderdag 6 april
Start WK tour


Pride Pictures