• Vond je de The Pride Cadets 2020 ook zo leuk?

  • The Pride is er voor Iedereen

  • Join The Pride 2021

  • Kom langs bij The Pride in Huizen

  • Een hele gave show...

Warm weer + trainen = IJS!

Geschreven door Susan Remers op 07 augustus 2020.

Nu het er naar uitziet dat wij midden in een hittegolf zitten, doet ons dat denken aan de laatste training van seizoen 2019-2020. Toen was het namelijk ook prachtig weer.

The Pride of the Netherlands presents:

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op 04 augustus 2020.

Voordat je verder leest: Dit bericht is geen spoiler voor de nieuwe show van 2021.  De tekst in de titel slaat op de link op de WGI website waar wordt aangekondigd welke show The Pride of the Netherlands zou hebben uitgevoerd tijdens de USA tour van April dit jaar, maar helaas vanwege de Corona crisis is afgelast.

Staff The Pride PreCadets druk aan het werk

Geschreven door Susan Remers op 29 juli 2020.

Terwijl bijna iedereen lekker vakantie heeft wordt er door de staff van The Pride PreCadets hard gewerkt om de leukste ideeën uit te werken voor het nieuwe seizoen.

UITNODIGING: The Pride Open Trainingen

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op 21 juli 2020.

UPDATE - Lijkt het je leuk om een bezoek te brengen aan The Pride? Wil je meedoen met één van onze groepen? Wil je ons clubgebouw van binnen zien en de sfeer proeven van Winterguard? Kom dan naar 1 van onze open trainingen op vrijdag 21 augutus, vrijdag 28 augustus of vrijdag 4 september.  Op deze dagen zullen al onze Units trainen in ons clubgebouw en jij mag meedoen!

Update klussers

Geschreven door Susan Remers op 15 juli 2020.

Vorige week konden wij jullie al vertellen dat de klussers lekker opschoten met de renovatie van de toiletruimte bij de hoofdingang. Vandaag kunnen wij jullie mededelen dat deze klus echt bijna klaar is! Begin deze week werden de toiletbrillen en de fonteintjes aangesloten. Nog een paar kleine accessoires en dan is het project af. Wij zijn TROTS op het resultaat. Maar ook andere klusjes zijn deze week geklaard.

Announcement

The Pride Kalender

Vrijdag 21 Augustus
Open Training


Vrijdag 28 Augustus
Open Training


Vrijdag 4 september
Open Training


Zaterdag 12 september
Openingsfeest
*ONDER VOORBEHOUD


Vrijdag 25 september
Algemene Ledenvergadering

Pride Pictures

TPO-2020-1.jpg

Sponsorkliks