images/logo/ThePrideWatermerk.png

TPDance zomerblok!

Vanaf maandag 16 mei zal er weer een zomerdansblok van start gaan! Vijf weken lang zal Regillio Cyrus twee lessen geven op maandag, TP Dance for kids en TP Dance advanced.Regillio is 23 jaar en danst vanaf zijn 15de jaar. Hij is begonnen bij Mo-Dance in Huizen waar hij veelal streetdance, hiphop en breakdance beoefende. Hij danste bij Mo-Dance bij de de groep Dance Control waar hij een aantal keer Nederlands kampioen mee is geworden.
Vanaf zijn 17de jaar is hij gaan lesgeven bij Mo-Dance en heeft hij zich verder ontwikkeld als dansinstructeur door verschillende opleidingen hiervoor te volgen.

Na zijn HAVO is hij auditie gaan doen voor de bekende dansacademie Lucia Marthas. Hij werd aangenomen voor de vooropleiding en inmiddels zit hij in het eerste jaar van het HBO bij Lucia Marthas. Regillio is niet alleen goed in streetdance, hiphop en breakdance hij heeft zich de afgelopen jaren erg ontwikkeld in danssttijlen als Jazz en Modern en ontwikkelt zich nog steeds. Hij hoopt in de toekomst als choreograaf te kunnen gaan werken.
In welke dansstijl zal Regillio het zomerdansblok lesgeven? :

“De choreo die ik jullie het komende dansblok aan zal leren is een mix van jazz, modern, hiphop en beetje van mijn eigen stijl”

TP dance for Kids
Wanneer: €30,- (voor het hele blok) voor niet leden van The Pride
€15,- (voor het hele blok) voor leden van The Pride
Voor wie?: Voor iedereen met enige danservaring die het leuk vindt om mee te doen. Dus ook als je niet lid bent van The Pride.
Opgeven?: Ja! Via Mail je naam en voor welke dansles jij je opgeeft. Bij niet genoeg aanmeldingen zal het blok niet doorgaan!

GEEF JE SNEL OP!!!

Afdrukken