images/logo/ThePrideWatermerk.png

TPdance Workshops

TP Dance Workshop 2012

Het Winterguard The Pride dance team organiseert op 12 februari 2012 de TPdance workshops. Een programma waarin de dansers een moderne, hiphop en jazz choreografie aanleren van drie topchoreografen.

De moderne workshop wordt gegeven door niemand minder dan Isabelle Beernaert. Isabelle is bekend als moderne dans choreografe van So You Think You Can Dance (SYTYCD) en de winnares van The Ultimate Dance Battle. De hiphop workshop wordt gegeven door een jonge en upcoming choreograaf genaamd Gino Jagessar. Gino is 21 jaar oud en volgt momenteel de opleiding Art and Entertainment in Amsterdam. Daarnaast is hij bekend met het geven van workshops en is hij zelfs al over de grens actief geweest, namelijk met een dansvoorstelling in China en als dansdocent in Antwerpen. Tot slot is er ook een jazz/modern workshop, hier volgt binnenkort meer informatie over.

De TPdance workshops vinden plaats in het clubgebouw van Winterguard The Pride in Huizen op zondag 12 februari. Dansers van elk niveau kunnen deelnemen. Inschrijven voor de workshop(s) kan alleen bij deelname aan de hele dag en de kosten bedragen 35,-. Houd de website in de gaten om te zien wanneer de inschrijvingen starten!

Clinic dansdocenten

Naast de dansworkshops zal er op zondagavond 12 februari ook een choreografie-clinic worden gegeven door Isabelle Beernaert. Een unieke kans voor dansdocenten om meer te weten te komen over hoe Isabelle werkt als choreografe en haar kijk op dans en choreografie. De clinic duurt 1 uur en de kosten bedragen 15,-. Ook voor inschrijvingen voor de clinic geldt houd de website in de gaten!

Afdrukken