images/logo/ThePrideWatermerk.png

Dance Talent Night in “De Vorstin” groot succes

In de theaterzaal betraden de bezoekers de wereld van de televisie/film en werden zijn getrakteerd op optredens die te maken hadden met alles wat je in de televisie- en filmwereld tegenkomt.

’s Middags tijdens de generale repetitie werden alle acts nog doorgenomen. Er werd gekeken naar het licht, de omvang van het podium en natuurlijk werden de puntjes op de i van alle acts gezet. Achter de schermen was het een hectiek van jewelste. Alle deelnemende groepen waren door het TP Dance Team verdeeld over 3 kleedkamers en de organisatoren zelf, Manon, Brenda en Lotte, hadden de touwtjes strak in handen om ervoor te zorgen dat het publiek niets meekreeg van alle drukte achter de schermen.
’s Avonds lieten alle groepen in een uitverkochte zaal hun dans zien. Met veel enthousiasme stonden de groepen op het podium. Er waren veel soorten dans vertegenwoordigd, van hiphop tot moderne dans en van stijldansen tot acrobatiek.

De avond begon om 18.30u met het “Zwanenmeer”van Marianna Stefanovska. Deze jonge zwanen betoverden iedereen met hun sierlijk dansbewegingen. The Pride Mini’s hadden een dans op muziek van Keet, een programma van het huidige Telekids. Studio Dansu liet hiphop zien op Addicted 2D. The Pride PreCadets droomden weg op “Move” van de Dreamgirls, Jelly Jam Dance hadden een hiphop dans en The Pride Cadets geloofden erin en lieten dat zien op “Believe”.
The Pride Open liet een persiflage zien op verschillende reclames. Hieruit bleek dat reclames zeker niet vervelend, saai en onplezierig zijn. The Pride Junior had een prachtige moderne dans op muziek uit Titanic, Forrest Gump en Shawshank Redemption. Dance-Point liet zien dat passie is waar het op de dansvloer allemaal om draait. Let’s tango, cha-cha and jive!
Fly Out is een duo dat elkaar perfect aanvult. Vandaar ook hun geweldige prestatie op het WK. Een derde plaats maar liefst! The Pride A schitterde als ware showgirls op het podium op het nummer “One night Only”. Gino Crew had verschillende gekke moves en crazy performances. En tot slot was er “Ademhaling, dancing is a lifestyle”, een prachtige belevenis voor danser en publiek.

Het was een avond die iedereen niet gauw zal vergeten. Zeer geslaagd en afgesloten met een staande ovatie voor alle dansgroepen.

Afdrukken