images/logo/ThePrideWatermerk.png

Verslag Contest Almere


En dan is het alweer tijd voor het vierde contest van dit seizoen. Alle groepen van The Pride reisden deze dag af naar Almere.
De dag begon met de prelims van de A en Open class. The Pride A zette een redelijke show neer en wist zich met een vierde plek net te plaatsen voor finals. The Pride of the Netherlands draaide een minder goede show. Zij behaalden hiermee een tweede plek.dsc 8558

Finals werd afgetrapt door de jongste groep van The Pride; de PreCadets. Het feit dat ze vandaag de enige deelnemers waren in de Kids Class zorgde er niet voor dat de kleine boekenwurmen minder plezier hadden! Dit gold ook voor The Pride Cadets. Deze toppers trotseerden de storm en behaalden met een score van 78.73 een prachtige eerste plek. The Pride Junior is tot nu toe nog ongeslagen. In Almere lieten zij met een score van 80.19 hun competitie wederom ver achter zich.


Na wat getrommel en getoeter was het dan eindelijk tijd voor het avondprogramma, waarin de The Pride A en The Pride of the Netherlands hun finalsoptreden mochten laten zien. Beide groepen lieten zien wat ze in hun mars hadden en draaiden een aanzienlijk betere show dan tijdens prelims. In de A Class liggen de scores erg dicht bij elkaar. The Pride A werd derde, met slechts een voorsprong van 0.15 op de nummer vier. The Pride of the Netherlands wist het gat met Sensation iets te verkleinen. Met een score van 77.1 behaalden zij een tweede plek.
11 Maart zijn we weer in Leeuwarden. Dit is het laatste reguliere contest voor de Championships in Eindhoven. Komen jullie ons aanmoedigen?

Afdrukken