The Pride Alumni

Winterguard The Pride start met iets nieuws: een alumni-organisatie.

In 1983 was er bij (toen nog) Oranje Huizen voor het eerst een winterguard. Life on Mars heette de show en de groep werd 7e in de cadet class. Veel, heel veel kinderen, jongeren en jong-volwassenen zijn in de jaren daarna lid geweest van Oranje Huizen en sinds 1990 van The Pride. Zij performden in The Pride shows, zij stonden week in, week uit te repeteren, zij sliepen niet op niet-slaapnachten, zij waren regelmatig bij de club, zij waren ooit de club. 

Winterguard The Pride vindt het heel bijzonder dat zoveel mensen een ‘The Pride-er’  zijn geweest en wil met al die mensen heel graag weer contact krijgen.

En niet alleen krijgen, maar ook houden en onderhouden.

Ben jij ooit (staff)lid geweest van Winterguard The Pride? Wil je zelf ook wel weer eens in contact komen met andere oud-leden? Wil je op de hoogte blijven van The Pride-activiteiten, zien hoe anno nu winterguard bedreven wordt, persoonlijk uitgenodigd worden voor het jaarlijkse slotfeest of af en toe eens een ouderwets bitterballetje komen eten op een vrijdagavond/clubavond? Of misschien alleen geregistreerd staan als alumni en voorlopig verder helemaal niets.

Alles mag en The Pride maakt het graag allemaal mogelijk.

Er zijn twee varianten waaruit je kunt kiezen. Gratis alumni’s worden opgenomen op de lijst en op de hoogte gehouden van en uitgenodigd voor alle Pride-activiteiten. Voor betalende alumni’s (15 euro per jaar) geldt datzelfde, maar zij ontvangen ook het clubblad digitaal in hun mailbox en krijgen elk seizoen een dvd met de shows van alle groepen van The Pride van dat seizoen. En je steunt natuurlijk de club, jouw club, met je financiele bijdrage.

Welke van de twee varianten je ook kiest, meld je aan dan krijg je vanzelf bericht terug.

Ben je nou zo razendenthousiast dat je zelf wel zou willen helpen bij het optuigen van de nieuwe The Pride Alumni-organisatie? Super, helpende handen zijn van harte welkom. De eerste stap die gezet gaat worden is het completeren van alle ledenlijsten sinds 1983, een taaie klus die veel leuker is om met een paar mensen te doen. Laat het bij je aanmelding even weten als je wilt helpen.

Winterguard The Pride kijkt er naar uit om weer in contact te komen met alle oud-(staff)leden en hoopt in de toekomst een hoop bekende gezichten in levende lijve te kunnen verwelkomen in het oude, vertrouwde clubgebouw. En zeg nou zelf:  

Eens The Pride, altijd The Pride, nietwaar?

 Wordcloud showtitels versie 2

 

Alumni Inschrijfformulier

Vul het onderstaande alumni inschrijfformulier in als je alumni-lid wilt worden van Winterguard The Pride.
Voor meer informatie
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer. Alleen nummerieke waarde opgeven. Leestekens zijn niet toegestaan.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wanneer je instemt met de automatische incasso van € 15,00 per jaar, ontvang je digitaal het clubblad en krijg je één keer per seizoen video-opnames van de shows van het actuele seizoen op DVD.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Afdrukken E-mailadres