Skip to main content

Het Begunstigers lidmaatschap

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Bij The Pride ben je lid als je deelneemt aan 1 van onze Units. De hoogte van de kosten zijn gekoppeld aan de Unit waarin je als lopend lid actief bent. Maar we kennen ook het begunstigers lidmaatschap, in de wandelgangen is dit ook wel het medewerkers-lidmaatschap. Dit lidmaatschap is voor iedereen die vrijwillig actief is bij onze Vereniging of onze Vereniging een warm hart toedraagt, maar geen lopend lid van onze Vereniging is. Er zijn wel een aantal vragen die we graag via deze pagina willen beantwoorden:

Hoe kan ik begunstiger worden?
Door het invullen van het inschrijfformulier wordt je begunstiger van onze Winterguard The Pride. Wanneer jouw inschrijving verwerkt is zul je hier een bevestiging van ontvangen en ben je daadwerkelijk lid van onze Winterguard The Pride.

Wat zijn de kosten van een begunstigers lidmaatschap?
De kosten van het begunstigers lidmaatschap zijn € 6,75 per maand. Deze worden via een automatische incasso afgeschreven aan het begin van iedere kalendermaand.

Wat kan ik verwachten als begunstiger?
Als begunstiger heb je inspraak bij de club en wel via een stem in onze Algemene Ledenvergadering (kortweg de ALV). Alle interne informatie wordt met je gedeeld en daarnaast is er natuurlijk de erkenning dat je lid bent van Winterguard The Pride.

Zijn er bepaalde verplichtingen waar ik mij als begunstiger aan moet houden?
Onze statuten en reglementen zijn voor iedereen op de club van toepassing. Dus ook voor onze begunstigers. Deze statuten en reglementen zijn hier te downloaden.

Ik ben Begunstiger maar ik wil opzeggen, hoe doe ik dat?
Door het invullen van het opzegformulier op deze website, wordt de opzegging in gang gezet. Als jouw opzegging is verwerkt zal de incasso worden stopgezet en zul je hier per email een bevestiging van ontvangen.

Wat is de opzegtermijn van een begunstigers lidmaatschap?
De opzegtermijn is anders ten opzichte van onze lopende leden. Onze lopende leden zijn lid voor een geheel seizoen (met uitzondering van de PreCadets). Maar begunstigers hebben 1 maand opzegtermijn.

Ik ben Medewerker, is een begunstigerslidmaatschap verplicht?
Een begunstigerslidmaatschap is zeker niet verplicht. We zijn blij en trots op jou als medewerker van de club. Daarnaast zijn we enorm dankbaar voor jouw vrijwillige inzet.

Waarom zou ik dan begunstiger worden?
Onze leden maken onze Vereniging. Het begunstigerslidmaatschap is een goede manier om voor niet-lopende leden alsnog lid te kunnen worden van onze Vereniging.

Mocht je verder nog vragen hebben, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures