Vrijwilligers taken

Aangepast op 07 juli 2020

Bij The Pride is het mooi om te zien dat vele medewerkers zich vrijwillig inzetten om het succes van de Vereniging te realiseren. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor, want zonder deze medewerkers zouden we veel meer geld uit moeten geven aan professionele diensten om tot hetzelfde resultaat te komen. Dit zou een vermogen kosten, en dat kunnen we ons gewoonweg niet permitteren.

Bij The Pride maken vele handen licht werk. Ieder lid helpt mee met de bar- of schoonmaakdiensten. En bij de jongere leden vragen we de ouders om mee te helpen.

Deze verplichte taken zijn gekoppeld aan het lidmaatschap van uw dochter/zoon van The Pride PreCadets tot en met The Pride of the Netherlands. Leden vanaf 18 jaar mogen zelf de diensten doen. Afkoop is mogelijk door 20 euro per taak te betalen voor 1 december.

Bij het niet uitvoeren van de taak/taken, wordt alsnog 20 euro per taak in rekening gebracht. Dispensatie voor een lid die ver buiten Huizen woont of door andere redenen dient u in de eerste maand van het seizoen schriftelijk aan te vragen.

Heeft u verder vragen hierover neemt u dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GO FUND ME

Kalender

Donderdag 6 april
Start WK tour


Donderdag 13 april
WGI Championships


Vrijdag 14 april
WGI Championships


Zaterdag 15 april
WGI Championships


Zaterdag 22 april
Slotfeest


Zaterdag 10 juni
Open Dag


Pride Pictures