UITNODIGING: The Pride Open Trainingen

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

UPDATE - Lijkt het je leuk om een bezoek te brengen aan The Pride? Wil je meedoen met één van onze groepen? Wil je ons clubgebouw van binnen zien en de sfeer proeven van Winterguard? Kom dan naar 1 van onze open trainingen op vrijdag 21 augutus, vrijdag 28 augustus of vrijdag 4 september.  Op deze dagen zullen al onze Units trainen in ons clubgebouw en jij mag meedoen!

Zit je op de basisschool in groep 1 tot en met 5 van het komende schooljaar? Kom dan naar de training van de PreCadets. Of zit je komend schooljaar in groep 6 of hoger? Dan is er voor jou de training van de Cadets. De leeftijdsgroep van 13 tot 16 jaar heet bij ons de Junior waar je mee kunt trainen. Voor iedereen tussen de 16 en 19 jaar kan meetrainen met de The Pride A. ben je in de leeftijd van 19+ dan train je mee met The Pride of The Netherlands, dit zijn onze meest ervaren leden. Overigens zijn al deze leeftijdscategorieën richtlijnen, na het meedoen wordt er aan de hand van het niveau bepaald welke groep het best bij jou past.

Hou onze website en social media in de gaten voor exacte tijden. Mocht je al verder informatie willen ontvangen stuur dan een email naar info@thepride of vul het contactformulier op deze website in.

Hopelijk zien we je op 1 van onze open trainingen, wij kijken al uit naar jouw bezoek!

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

photos.jpg

Sponsorkliks