Skip to main content

Trainingen

Tot aan de grote zomervakantie is ons clubgebouw geopend op iedere vrijdagavond, onze clubavond. Je kunt dan komen kijken naar de training een rondleiding krijgen in het clubgebouw en natuurlijk ook meetrainen om te voelen of Winter Guard ook een leuke hobby is voor jou. Echte Open Trainingen.

Voor welke leeftijden is de Open Training bedoeld?

De Open Training is bedoeld voor alle leeftijden, alleen trainen de verschillende Units (groepen) niet tegelijk. Per leeftijdscategorie is er een Unit die bij je past. Meer informatie is te vinden via: https://www.thepride.nl/lid-worden

Hoe laat beginnen de Trainingen ook alweer?

The Pride Precadets (TPP) trainen van 16.30 tot 18.00
The Pride cadets (TPC) trainen van 17.00 tot 19.00
The Pride Junior (TPJ) traint van 18.00 tot 20.00
The Pride A (TPA) traint van 19.00 tot 21.30
The Pride of The Netherlands (TPO) traint van 20.00 tot 22.30

Is de open training anders dan een gewone training?

De Open Training is vooral bedoeld om mee te maken hoe een gewone training in zijn werk gaat. Hoe gaat een warming up, hoe voelt het om te vlaggen, welke dansmoves zijn er, en ga zo maar door. De training is hetzelfde, maar er zijn wat extra mensen in de zaal om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, de Open Training is gratis toegankelijk voor iedereen.

Mag ik iemand meenemen?

Jazeker, je hoeft niet alleen te komen. Met zijn 2-en of een groepje vriendinnen is het misschien leuker, gezelliger en is voor jou de drempel misschien wat lager. Je ouders mogen naturlijk ook mee, zo maken zij ook kennis met andere ouders in het clubgebouw. En de koffie en thee is bij ons gratis!

Heb je interesse? Of heb je nog een vraag? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in.

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures