Skip to main content

Verslag tourdag 9

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Na het fantastische nieuws van gisteravond dat we door waren naar semi-finals stond er nog zo'n 5 uur repeteren op de planning. Om 9.30 vertrokken we weer richting The Flock om daar om 10u te beginnen met de warming up. Deze werd vandaag door onze 2 "movement experts" Sander en Robin gegeven. Met zeer veel souplesse werd er hard gelopen en gestretched. Na de cross the floors van juf Fiona was het tijd om de show door te lopen.

De leden zo comfortabel mogelijk maken met de show, dat was ons doel. Met een doorloop van de verschillende chunks hebben we de belangrijkste stukken aangepakt, de laatste puntjes op de i gezet en vooral veel, heel veel details herhaald zodat het bij iedereen zou klikken.

Tussen het repeteren door werden we voorzien van een gezonde, warme lunch, bereid door onze fantastische crew. Het laatste stuk van de repetitie stond in het teken van het eindblok cleanen en natuurlijk een run als afsluiter, wat een energie kwam er van de groep af, helemaal klaar om te shinen in het Nutter Center. 

Met de haren gedaan en de show make-up op stapten de leden uit de vans bij het Nutter. Na wat focus spelletjes buiten was het tijd om naar binnen te gaan richting de body warming up. Met zere kuiten (want heel veel traptreden) kwamen we boven aan in de warming-up ruimte, we waren blij met de gefocuste koppies van de leden. Na alle trappen weer af te hebben gelopen mochten we door naar de equipment warming up, hier zagen we dat de leden super steady waren geworden na al die uren repeteren de afgelopen dagen: TPO was klaar om de vloer op te gaan. 

De teenslippers gingen uit, we gingen het zwarte gordijn door en daar werden ze verwelkomd door een enthousiast publiek. 
Met een prachtige performance achter de rug vielen staff en leden elkaar in de armen, wat een show! Wat gunden we de leden dit heerlijke gevoel, ze waren gefocused en hebben ontzettend genoten samen. We zijn ontzettend trots op wat dit team heeft bereikt, deze jonge groep, waarvan er 22 nog nooit in Amerika zijn geweest, hebben laten zien wat je met hard werken kunt bereiken; meer dan je denkt.

Dankjulliewel voor een geweldig seizoen TPO23. 
We can, we have a cause, we are Caffeinated!

Liefs de staff
Andrea, Chantal, Fiona, Robin, Samantha en Sander

OPEN TRAININGEN

Kalender

Vrijdag 2 juni
Open Training


Vrijdag 9 juni
Open Training


Zaterdag 10 juni
Open Dag


Vrijdag 14 juli
Laatste training van het seizoen

Pride Pictures