Skip to main content

Verslag tourdag 8

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Prelims day! Om kwart voor zes moesten we ons bed uit, ik kan je vertellen dat was onze kamer even veel te vroeg. Met hangende ogen, een klein ochtendhumeur en niet zoveel honger moesten we het ontbijt naar binnen werken.  We mochten niet klagen natuurlijk want we mochten eindelijk doen waarvoor we hier naartoe kwamen, gewoon vlaggen in de gymzaal. De warming up, het rondlopen in de arena en je klaarmaken. Het was gewoon een supergave ervaring! Door de tunnel naar beneden lopen en daar dan staan! Eindelijk! Na al die jaren het op tv te zien, lig je daar op de vloer en hoor je: “WGI sport of the arts is proud to present, The Pride of the Netherlands” Lees meer...

Na de run krijg je een sinaasappel en water van de vrijwilligers en moet je na alle commotie ook nog een op de foto met je zweet smoeltje. Ze doen dat in een vrij rap tempo, geen grapjes. Foto maken…. klaar!

Na de prelims was het 12 uur en mochten we terug om te trainen van 13:00 tot 17:30. Het begin deden we op de train locatie waar wij dat altijd doen. Rond drie uur moesten we door naar een andere zaal die nog warmer was. Kleine side note, het was 32 graden buiten en we stonden in een hal die alleen maar een ventilator had. Zweet uit alle plekken in ons lichaam! Ik lieg niet! We kregen wel zoutjes en heel veel water, dat werd erg op prijs gesteld. 

Na de training, hoppa de vans in want we gingen naar een echt Amerikaanse vreetschuur. Waar je de echte Amerikanen in het wild kan spotten. Dat all-you-can-eat kost hier ook geen drol want je hebt voor 16 dollar alles wat je kan verzinnen. 

Toen nog even snel naar de Walmart want we wilden snel terug naar het hotel voor de uitslag van prelims. 

Quizvraag: wie zijn busje deed het niet meer toen we weg wilden rijden:
1.    Henri 
2.    De tourdirector
3.    Vanri
4.    Hennie Pennie 
5.    Bolle

Nou jullie hebben denk ik het goede antwoord. We moesten even wachten tot Henri zijn auto was gestart en toen gingen we naar het hotel. Daar hoorde we DAT WE DOOR WAREN NAAR SEMI-FINALS! Echt super blij waren we, de staff in tranen! Een goede afsluiting van de dag, op naar morgen.

Lieve groetjes van kamer 208 (Marijn, Kes, Lotte & Sharon)

Foto: Lina, Sharon, Lotte, Lindsey

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures