Skip to main content

Verslag tourdag 7

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Woensdag 12 April, dat betekent PINK WEDNESDAY!! De wekker stond om 07:30, wat mega vroeg is als je bedenkt dat we de dag ervoor ook 8 uur hebben getraind. De dag begon met een ontbijtje aan het buffet, hier kwamen we al allemaal verschillende kleuren roze tegen. De was vooral te zien in kleding, haarbanden, bandanas en zonnebrillen. Hierna gingen we meteen door gingen naar The Flock, waar een lange trainingsdag op ons te wachten stond van 9:00 tot 17:00 .Lees Meer...

Maar gelukkig had dit een mooi vooruitzicht, namelijk: een exhibition (dit is een soort van try-out met en voor andere groepen) !!! De trainingsdag was uiteindelijk van 9:00 tot 16:00. Het voornaamste wat we nu doen is cleanen en herhalen en dit was terug te zien in de run ! Na de lange training met verschillende breaks voor lunch, water en ijsjes was het tijd voor avondeten. Er stond heerlijke pasta met groenten op de planning.

Hiernaast konden we ook een lekkere gezonde salade maken, met verschillende groentes. Tussen 16:00 en 17:00 werden er wonderen van ons verwacht, we moesten show ready zijn en gegeten hebben. Dit is ons boven verwachting allemaal gelukt! Om stipt 17:00 zaten we (met een zeer tevreden Henri) allemaal op tijd in de vans.

Na ongeveer een uur rijden kwamen we aan bij de highschool waar de exhibition was. Dit was een hele ervaring op zich, zo was het strict verboden om op het gras te komen. Hierdoor konden wij geen equipment warming up doen, des al niet te min waren we erg tevreden over onze run en hebben we vooral GENOTEN !

Zelfs een deel van de leden van The pride of Cincinnati waren aanwezig om naar ons te kijken, dit was leuk om te zien nadat wij ook hun show hadden gezien. Na ons optreden gingen we andere groepen kijken en wat was dat een ervaring. We hebben verschillende open classen gezien en zelfs meerdere world classes. Het niveau is zo bizar hoog dat we niet wisten waar we moesten kijken.

We zaten allemaal met onze mond vol tanden te kijken en gingen na elke optreden staan om de guards aan te moedigen. Het zien van de andere guards geeft ons motivatie om het beste uit onszelf te halen en nog beter te worden dan we al zijn. We gingen hierna snel weer naar het hotel om vervolgens een korte meeting te hebben over de dag van morgen. We hebben mega veel zin in wat de rest van de dagen gaat brengen. We hebben specifiek zin in morgen want dan in het PRELIMS DAYYY !! Heel veel liefs,
Lincy, Marrit, Chayenne en Maura

Open Trainingen

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures