Skip to main content

Verslag tourdag 6

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Na te hebben kunnen genieten van de vrije dag werd het toch weer tijd om aan de slag te gaan. De wekker ging om 7 uur, zodat we om half 9 ready konden zijn om naar de Flock te gaan. Aangekomen bij de Flock hebben we meteen een groepsfoto gemaakt, want vandaag was rainbow day. Iedereen heeft een kleur toegewezen gekregen die we aan moesten doen zodat we in ons eindblok een mooie regenboog zouden zijn. Zag er erg vrolijk uit!

Bij de lunchpauze zijn we verrast met heerlijke hotdogs, geregeld door onze lieve medewerkers. Zij kregen verder vandaag de tijd om ook lekker op pad te gaan en te genieten van wat vrije tijd. 

Het was weer erg warm in de zaal, dus de watermeloen break werd erg gewaardeerd. Hierna hadden we weer genoeg energie om deze lange trainingsdag af te maken. 

Na de training hebben we heerlijk nasi gegeten in de Flock, waarna we gelijk door zijn gereden naar de Walmart. Zij zullen vandaag lekker veel verdiend hebben want bijna iedereen heeft inkopen gedaan, het was nog maar de vraag hoe we alle tassen in de vans mee terug kregen naar het hotel. 

Terug in het hotel kregen wij bij de meeting ons programma voor morgen te horen. Een leuke verrassing, maar wat die verrassing precies is moeten jullie morgen maar lezen. 

Liefs,
Kamer 206 (Lindsey, Lina, Emmy-Jo en Michelle, aka de ninja turtles)

Open Trainingen

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures