Skip to main content

Verslag tourdag 5

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Vandaag was het dan zover: spenderen, spenderen en nog eens spenderen. Voor de “boomers” onder ons, heel veel geld uitgeven. We begonnen vandaag onze vrije dag nog steeds heel erg vroeg, onze wekker ging om acht uur. Gelukkig hadden we een leuke dag voor de boeg. In de ochtend hebben we een bezoekje gebracht aan Cincinnati waar iedereen lekker heeft geluncht. Lees meer...

Vervolgens was iedereen op tijd terug bij de parkeerplaats, goed hè! We moesten snel door naar de Kenwood Towne Centre, een gigantische mall met een heleboel winkels. Op nummer één stond toch wel …. de Victoria Secret natuurlijk! Verder hebben veel mensen ook de kans gepakt om een nieuwe telefoon aan te schaffen of een eigen beer te maken bij Build a Bear.

Na zo’n vijf uur in de mall geweest te zijn gingen we eten bij The Cheesecake Factory. Een ding is zeker, met een lege maag verlaat je dat restaurant niet. Porties zo groot dat wij twee maaltijden hebben kunnen delen met zijn vijfen. Met als toetje natuurlijk, cheesecake! 

Met gevulde tassen en magen zijn we toen lekker naar het hotel gereden door onze geweldige vrijwilligers. Nu gaan we heerlijk slapen want morgen staat weer een trainingsdag op de planning.  

Een dikke knuffel van kamer 208 (Sharon, Lotte, Kes, & Marijn)

Download Onze APP

Kalender

Zaterdag 24 februari
Contest Almere


Zaterdag 9 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 23 maart
Finals Eindhoven


Zaterdag 13 april
Slotfeest


 

Pride Pictures