Skip to main content

Verslag tourdag 3

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

We moesten vandaag wat vroeger opstaan zodat we optijd konden beginnen aan de eerste trainingsdag. We begonnen om 8:30 met de bodywarming up terwijl de medewerkers druk bezig waren met het tapen het equipment en de vloer terug in elkaar aan het zetten waren. Terwijl wij hard aan het werk waren was Robert Jordan komen kijken en heeft ons ondertussen goede tips gegeven om onszelf te verbeteren. Lees Meer...

De zaal waar wij vandaag moesten trainen was echt super warm, veel hadden hier wel last van maar we hebben elkaar er samen doorheen gesleept! Tijdens de training hebben de medewerkers ons super goed verzorgd, de lunch en het diner was erg lekker en was voor ons een goede break zodat we weer vol gas door konden.Na de training was het plan om naar een outlet te gaan om lekker te kunnen shoppen, tot wij na het diner te horen kreeg dat dit niet door ging. Veel waren er teleurgesteld tot op het moment dat we te horen kregen dat we inplaats van naar de outlet naar The Pride Of Cincinnati gingen! We hebben een deel van hun training mogen kijken en hadden een meet & greet. Het was zo bizar om te zien hoe goed deze groep wel niet is! Iedereen was onder de indruk en heeft zijn/haar ogen uitgekeken.Nadat we terug kwamen bij het hotel hadden we nog een meeting waarin Henri vertelde wat we de volgende dag gaan doen, maar dat lezen jullie morgen ;)
Na de meeting zijn wij naar onze kamer gegaan en hebben de dag afgesloten met onze kamer wat te versieren. Vanaf nu liggen wij deze tour in een gezellig versierde kamer met ballonnen en vlaggetjes!!

Liefs,
Amber, Kylie, Caitlynn & Sara

Open Trainingen

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures