Skip to main content

Adri ontvangt lintje tijdens slotfeest

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Ieder seizoen sluiten we af met een gaaf slotfeest. Dit jaar was het thema voor het slotfeest Casual Chic en hadden we ook een Mysteryguest uitgenodigd.  En dat trok de aandacht want het was een ontzettend druk en gezellig. De zaal was mooi versierd en voor de gelegenheid hadden we ook een primeur(tje), een echte photobooth waar iedereen een foto kon nemen waarbij het resultaat meteen werd uitgeprint. Maar dat was nog niet alles. Lees meer…

Want tijdens het feest hebben we een hilarische film van Rebecca en Laura gekeken die alle shows van afgelopen seizoen hebben uitgebeeld. Een fantastische compilatie waar een hoop tijd in heeft gezeten om deze te maken, heel erg leuk! Daarna hebben we onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Lindsey en Vera, gefeliciteerd met 10 jaar lidmaatschap. En Amber natuurlijk gefeliciteerd met 15 jaar! Maar daar bleef het niet bij want daar kwam ineens onze mystery guest binnen. Onze eigen Burgemeester. En dat had natuurlijk een reden want Burgemeester Niek Meijer reikte namelijk een Koninklijke onderscheiding uit aan Adri. Hij zet zich al ruim 30 jaar belangeloos in als vrijwilliger voor Winterguard The Pride. Adri is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Wat een ontzettend mooie onderscheiding en we zijn dan ook super trots op Adri. Gefeliciteerd!

https://www.instagram.com/
https://www.gooieneemlander.nl/

Na deze uitreiking barstte het feest los met DJ Woutrex aan de knoppen. We zijn nog doorgegaan tot in de late uren. En er kwam letterlijk geen eind aan het feest, want nadat de laatste ronde was aangebroken zijn we doorgegaan met de kampioenschappen WGI die live vanuit Dayton werden uitgezonden. Letterlijk tot in de kleine uurtjes want het laatste optreden begon om 5.30 in de nacht! Gelukkig hadden we slaapspullen meegenomen en konden we na de uitzending meteen naar (lucht)bed. 

Dankjewel aan iedereen die heeft geholpen om dit een mooi feest te maken.

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures