Skip to main content

Contest Drachten in aantocht

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

De laatste oliebollen en appelflappen worden deze week geserveerd en wensen we iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2023 toe. Daarna zijn alle ogen gericht op Drachten. De eerste CGN United contest locatie waar we met de Junior, de A en The Pride Of The Netherlands zullen gaan deelnemen. Het is natuurlijk een eindje rijden, maar het vervoer is geregeld via Wijdemeren Tours. Met een grote bus zullen we in de middag vertrekken richting Friesland en dat is natuurlijk supergezellig! Lees meer...

Contest Drachten kenmerkt zich doordat de hal een beperkte ruimte heeft voor de opbouw en logistiek van decors en vloeren. Waar de ene Unit van de vloer af moet, staat de volgende Unit in de startblokken om alles de vloer op te brengen. Voor The Pride is dit altijd een beetje zoeken naar hoe dit precies gaat en past, maar we houden er altijd een goed gevoel aan over als het weer is gelukt. Want als het eenmaal lukt om de decors en vloeren in Drachten te fixen, dan is dat een positieve voorbode voor de volgende contesten.

Ondertussen kijken we enorm uit naar dit contest en met de Try-Out nog vers in het geheugen hopen we natuurlijk op een mooi resultaat. De foto’s van de Try-Out staan inmiddels online en zijn hier te vinden.

Meer informatie over contest Drachten is te vinden op de website van CGN United.

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures