Skip to main content

Het aftellen naar de Try-Out is begonnen

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

In het clubgebouw is de spanning voor de Try-Out voelbaar. Het is als een grote generale repetitie die er aan zit te komen voordat het echte seizoen van start gaat. Hier zullen alle puzzelstukjes in elkaar moeten vallen en wordt duidelijk hoe het publiek zal reageren op de show. Daarbij zullen veel familie, vrienden en bekenden voor het eerst de show in het echt zien. Misschien hebben ze al een keer meegekeken na een trainingsdag of hebben ze een stukje film gezien op een mobiele telefoon. Maar een show in volledig uniform, gezicht strak in de make-up, volledige aankondiging door Richard, op een andere locatie dan het clubgebouw, dat maakt het toch wel extra spannend. Lees meer…

Om af te tellen naar de Try-Out dag, zulen we vanaf vandaag iedere dag een zogenaamde showrelease van een van onze units doen. Vandaag is de showrelease van de PreCadets geweest en is te volgen op onze sociale media kanalen (Instagram en Facebook). Dat betekent dat we de komende 4 dagen voor onze andere units de shows zullen releasen, Spannend! En dan hebben we precies afgeteld tot de eerste grote dag van het seizoen, de Try-Out.

Wil je bij de Try-Out aanwezig zijn maar je hebt nog geen kaarten? Dan kun je deze bestellen in onze webshop. Er zijn al meer dan 400 kaarten verkocht, maar er zijn nu nog ruimschoots kaarten beschikbaar voor beide rondes. Heb je wel een kaart voor de Try-Out? Dan doe je automatisch mee aan de loterij. Het lotnummer staat op je kaart vermeld. Supergaaf, want per ronde is de hoofdprijs 2 kaarten voor de Finals in Eindhoven op zaterdag 25 maart en zijn er ook nog een aantal kleinere prijzen. Dat wil je niet missen natuurlijk.

Hopelijk tot ziens aanstaande zondag 18 december tijdens ons eerste echte grote optreden in sporthal de Trits in Baarn, onze eigen Try-Out.

even een terugblik naar de Try-Out van afgelopen seizoen:

 

Open Trainingen

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures