PRIMEUR Koop nu je Try-Out kaarten via onze webshop

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Onze units zijn dan ook druk bezig met hun show en op 18 december zullen zij hun show voor het eerst laten zien aan het publiek tijdens onze jaarlijkse Try-Out. De Try-Out is geen contest, maar wel een spannend optreden want dat is voornamelijk voor eigen publiek. Vanaf nu kun je kaarten bestellen voor de Try-Out op 18 december. De eerste ronde van de Try-Out start rond 13:30 uur. De tweede ronde start rond 15:10 uur. Lees meer...

Onze nieuwe webshop
Het verkopen van de Try-Out kaarten doen we via onze gloednieuwe webshop. Dat is een prachtige primeur voor onze vereniging waar we de afgelopen weken veel tijd en energie in hebben gestopt. Met een heel team hebben we zitten testen, aanpassen, testen, aanpassen en weer testen. Maar nu is alles helemaal klaar en is de kaartverkoop officieel gestart.

Na de aanschaf zul je de kaarten voor de Try-Out digitaal ontvangen. Op iedere kaart staat een unieke QR code die toegang geeft tot de Try-Out. Bij de ingang zullen we de QR code scannen en is de toegang verzorgd.

Try-Out Locatie
De Try-Out houden we in sporthal de Trits in Baarn.

GO FUND ME

Kalender

Donderdag 6 april
Start WK tour


Donderdag 13 april
WGI Championships


Vrijdag 14 april
WGI Championships


Zaterdag 15 april
WGI Championships


Zaterdag 22 april
Slotfeest


Zaterdag 10 juni
Open Dag


Pride Pictures