Skip to main content

Thank you! @Thatguywhospins

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

De afgelopen week hebben we op een andere manier training gekregen dan we gewend zijn. Robert ‘Thatguywhospins’ Jordan is vanuit Amerika naar onze club gekomen om te helpen bij het instuderen van de show en het invullen van bewegingen en equipment. De druk zat er goed op maar met de aanpak van Robert werd iedere training een groot plezier. De tijd is voorbij gevlogen en we hebben weer een hele hoop kennis opgedaan. Lees meer...

Robert Jordan is geen onbekende naam in de wereld van Winterguard en Colorguard. Hij heeft heel wat sporen verdiend bij verschillende clubs en heeft kampioenschappen behaald met ongekend hoge scores. Al zijn kennis en ervaringen deelt hij nu met verschillende winterguard verenigingen in de wereld en bij The Pride zijn we dan ook enorm blij dat we de afgelopen week met hem hebben samen kunnen werken. Het seizoen is nog niet zo oud, en allerlei ideeën over hoe een show er uit moet gaan zijn worden juist in deze periode uitgewerkt. Maar hoe doe je dat? Hoe weet je nou of een bepaald idee goed uitpakt in de show? Wat zijn de mogelijkheden die je hebt om dingen nog beter te maken? Hoe ver moet je gaan?

Allemaal mooie vragen waar Robert in al zijn jaren ervaring stuk voor stuk goede antwoorden op heeft. En daarnaast kon hij het ook in de praktijk laten zien. Dat pakte zo goed uit dat de leden allemaal met een big smile van de trainingsvloer afkwamen. Een heerlijk gevoel dat we graag nog even vasthouden.

Thank you Robert

@Thatguywhospins Ontzettend bedankt voor je tijd, energie, motivatie en hulp om onze shows te helpen schrijven en instuderen. Je bent een heerlijke inspiratiebron en zijn super enthousiast over de choregrafie en invulling van onze shows. We hebben heel veel geleerd, enorm bedankt daarvoor!

Wil je Robert volgen via Instagram? @Thatguywhospins op Insta

We know Robert can’t read Dutch, but he insisted to write it this way as he wants to improve his Dutch reading skills.

 

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures