LinkedIn profiel van The Pride

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Sinds vandaag is ons nieuwe profiel te vinden op het zakelijke netwerk van LinkedIn. Weer een profiel er bij, maar we hebben toch al Facebook en Instagram? Dat klopt helemaal en die verdwijnen natuurlijk ook niet. Maar we hebben ook zakelijke contacten zoals leveranciers, sponsoren, huurders van het clubgebouw en organisaties waar we mee samenwerken. Al deze zakelijke contacten kunnen ons nu ook online vinden via LinkedIn. Lees meer…

Onze LinkedIn-profielpagina biedt de mogelijkheid om in contact te komen met andere winterguard leden en daarmee ook je eigen netwerk te vergroten. En natuurlijk stellen we het dan op prijs dat je onze pagina volgt. Dat kan overigens alleen als je een persoonlijk LinkedIn profiel hebt. Maar als je dat hebt kun je onze LinkedIn-profiel pagina ook op je eigen profiel promoten door onze pagina te delen. Dat doe je door op de Share-button te klikken. Jouw netwerk ziet dan deze share-post op jouw LinkedIn profiel.

Onze LinkedIn pagina is hier te vinden: www.linkedin.com/company/winterguardthepride

Heb je zelf tips welk nieuws je zou willen lezen op onze profielpagina op LinkedIn? We horen het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

GO FUND ME

Kalender

Donderdag 6 april
Start WK tour


Donderdag 13 april
WGI Championships


Vrijdag 14 april
WGI Championships


Zaterdag 15 april
WGI Championships


Zaterdag 22 april
Slotfeest


Zaterdag 10 juni
Open Dag


Pride Pictures