Skip to main content

Open Trainingen, hoe zit het ook alweer?

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Ons seizoen sluiten we altijd af met een mooie finale in Eindhoven. Daarna hebben wij nog een heerlijk slotfeest waar wij de afsluiting van het seizoen vieren, en daarmee gaat ook meteen het naseizoen van start. In het naseizoen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van het aankomende seizoen dat in september van start gaat. Planningen worden gemaakt, thema’s worden besproken en de nieuwe teams worden samengesteld. Omdat we strikt gebonden zijn aan leeftijdsreglementen is het noodzakelijk om onze leden te promoveren naar een hogere Unit wanneer een bepaalde leeftijd is bereikt. Dit is niet vanzelfsprekend, en daarom hebben wij doorstroomtrainingen of beter gezegd proeftrainingen. Maar hoe zit het nou als je nog geen lid bent en wel in een bepaalde Unit wil deelnemen? Jouw vragen worden hier beantwoord. Lees meer

In welke Unit kom ik terecht als ik mij aanmeld bij The Pride?
Voor de indeling in een bepaalde Unit houden we rekening met jouw leeftijd. Soms heb je de keuze om al dor te stromen naar een hogere Unit terwijl je leeftijd nog toestaat, bij een Open Training kijken we dan ook naar jouw niveau en ambitie. Het moet wel passen natuurlijk en je moet het ook leuk vinden! Onze staff zal dan met je in gesprek gaan om samen met jou de juiste match te maken.

Kan ik zomaar binnenwandelen voor een open training?
Jazeker, iedere vrijdag hebben we open trainingen tot en met vrijdag 8 juli. Kijk even naar de trainingstijden want het is heel fijn om even met je kennis te maken voordat de training start. Ook je ouders mogen mee, want ook zij zullen best wat vragen hebben over onze vereniging. We staan voor jullie klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kan ik ook een andere dag binnenkomen?
Wij trainen alleen op vrijdag en in het seizoen ook op de zaterdag. Op andere dagen is het clubgebouw wel open (soms), maar zijn we niet aan het trainen. Op een vrijdag krijg je dus ook echt de dynamiek van onze vereniging mee.

Zijn er dagen dat er niet getraind wordt?
Klopt! De dag na hemelvaart hebben we een dagje vrij, dus dan is het clubgebouw gesloten. Dit jaar is dat op Vrijdag 27 mei. Wij zijn dan even genieten van het lange weekend, je bent weer van harte welkom een week later op vrijdag 3 juni.

Moet ik mij aanmelden voor een Open Training?
Dat hoeft niet, maar wij vinden het wel fijn als je toch een mailtje stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij kunnen dan rekening houden met jouw bezoek en dan kunnen we je ook bereiken als er iets verandert aan de training.

Wat zijn de contributie kosten voor het komende seizoen?
Alle informatie over contributies staan op onze website beschreven via deze link. Als je nog vragen hebt over contributies, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen jouw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Hoe kan ik lid worden van The Pride?
Door ons aanmeldformulier in te vullen op onze website kun je lid worden van The Pride. In het aanmedformulier wordt gevraagd om je aan te melden voor een bepaalde Unit. Wij zullen hiermee rekening houden, maar onze staff zal uiteindelijk beslissen welke Unit het best bij jou past. Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zien we je binnenkort tijdens onze open trainingen?

 

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures