vrijdag 13 mei - vriendjes en vriendinnetjes dag

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Heb jij dat nou ook, dat je op school elke keer opnieuw moet uitleggen wat Winterguard is? En hoe doe je dat dan? Ja, we vlaggen met zijn allen op een vloer, in de gymzaal, op muziek die het hele jaar hetzelfde is, maar ieder jaar veranderd. En de jury beoordeelt de show, en die kijkt naar hoe makkelijk of hoe moeilijk het is. En dan gooien we ook nog met geweren in de lucht en ook met sabels. lees meer...

En daarbij doen we ook nog eens allemaal ons uniform aan. Die worden door onze eigen naaidames in elkaar gezet. En dan gaan we met de bus naar Leeuwarden of Wijchen en dat is heel gezellig. En dan gaan we ook naar Eindhoven en daar kun je dan kampioen worden. En dan krijgen we een medaille, ik heb er al 5 thuis. En dan gaan we ook nog eens feesten in het clubgebouw. En dan krijgen we altijd bitterballen, die horen er echt bij.

Je kan het natuurlijk uitleggen hoe het werkt, maar het is natuurlijk beter om je vriend of vriendin het een keer te laten proberen en de sfeer bij ons te proeven. Letterlijk dan, want op vrijdag 13 mei is er onze traditionele vriendjes en vriendinnetjesdag. Kom gezellig met je vriend of vriendin naar het clubgebouw en laat ze lekker meedoen met de warming-up en de vlag training. Daarna hebben we voor iedereen een drankje en een hapje, in de vorm van een bitterbal. Dat wil je niet missen!

GO FUND ME

Kalender

Donderdag 6 april
Start WK tour


Donderdag 13 april
WGI Championships


Vrijdag 14 april
WGI Championships


Zaterdag 15 april
WGI Championships


Zaterdag 22 april
Slotfeest


Zaterdag 10 juni
Open Dag


Pride Pictures