Skip to main content

Day 4 - Bonte avond, mooie herinneringen

Geschreven door Susan Remers op .

“Gisteravond kwamen we na een heerlijke dag in het centrum van Birmingham iets later dan gepland aan in het hotel. Heel het weekend waren er al plannetjes in de maak om een bonte avond te organiseren. Iedereen dacht mee, zowel leden, staffleden en medewerkers. Het bleek echter wel dat daar meer voor nodig was dan alleen een leuke act verzinnen. Uiteindelijk hebben we geluk gehad en konden we in een aparte ruimte zitten. ...lees meer...

De avond werd geopend door The Pride of the Netherlands die een speciaal liedje voor onze welbekende Adri had geschreven. We wilden hem graag even in het zonnetje zetten omdat hij al zoveel heeft gedaan voor de club en dit wellicht zijn laatste reisje met ons is. Daarna was het de beurt aan Sander, hij heeft toch wel onze grote wens laten uitkomen. Hij had een nogal kritische jurytape voorbereid maar iedereen lag gelukkig in een deuk van het lachen. De avond werd verder nog gevuld met een imitatie van hoe het eraan toe gaat in van 2 (met name de interactie tussen Ingrid en Adri), een minidisco, een drum act, een roast van de staff en nog veel meer spraakmakende acts. Al met al was het een zeer geslaagde avond.

Adri werd in het zonnetje gezet

Vandaag moesten we lekker vroeg uit de veren, om zes uur was het opstaan en ontbijt, tegelijk. Na het pakken van wat te drinken en een snack vertrokken we stipt om half acht uit Birmingham. De reis verliep tamelijk soepel totdat er weer een busje kwijt was. Gelukkig was dit maar voor heel even en hebben we elkaar op de boot weer gevonden.

     

Terugreis ging tamelijk soepel

De bootreis was gelukkig iets aangenamer dan vorige keer. Onder het genot van een muziekje of een puzzel vloog de tijd zo voorbij.

Het avondeten was deze laatste avond super gezond. Wij hadden onze laatste stop namelijk bij de Burger King. Iedereen heeft lekker genoten en zich nog een laatste keel volgegeten met ongezond, maar erg lekker eten. Nadat iedereen verzadigd was begon het laatste stukje van de reis. We hebben de zuiderlingen nog even afgezet, waarna wij onze rit vervolgd hebben.

  

Ongezond, maar erg lekker eten

Met dit laatste ritje is deze mooie tour tot een einde gekomen. Een tour waarin een goede sfeer lekker aanwezig was en waarin mooie herinneringen zijn gemaakt. Leden, staff en medewerkers, bedankt voor dit mooie weekend!Lieve groetjes van Van #2”

Klik hier voor het verslag Day 3 - Nagenieten, sightseeing en cultuur snuiven

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures