Skip to main content

Day 3 - Nagenieten, sightseeing en cultuur snuiven

Geschreven door Susan Remers op .

Hoi allemaal! Wij zijn van 4, Van4Fun. Onze bestuurders Peppie en Kokkie (Richard en Rob) rijden ons; Rommy, Lotte, Linda, Anne en Emmy f* Jo veilig alle kanten op. De welberuchte van die bijna niet mee mocht op de boot op dag 1 ...lees meer...

We sloten de dag gisteren (zaterdag) af met een luidruchtige avond op de staffkamer met lekkere hapjes van Yono, nootjes van Sander en een bijbehorend drankje. Even napraten en genieten van al het moois van die dag.

Eenmaal weer opgestaan hebben we heerlijk ontbeten en ons klaargemaakt om naar Birmingham te gaan. Gelukkig was de rit maar kort en zijn we voor het eerst geen busje kwijtgeraakt!

  

Groepsfoto in Birmingham

In Birmingham zijn we in groepjes opgesplitst. Wij zijn als busje 4 met Sharon en Lina op pad gegaan. Nog geen vijf minuten onderweg hebben we al laten zien wat wij aan dansmoves in petto hebben op muziek van straatmuzikant Nehanda Music. Wij hebben onze dag vervolgd met sightseeing. Ruim tienduizend stappen verder hebben we alle schattige straatjes en mooie gebouwen gezien.

  

  

Sightseeing

Maar wanneer je in Engeland bent, moet je natuurlijk ook cultuur snuiven. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar het leukste restaurant om te high tea-en. Daar werden we verrast met de meest Engelse theepotten, schattige kopjes en heerlijke taartjes. Het was extra bijzonder omdat er naast onze tafel een pianist live muziek speelde. Het was een fijn moment om te genieten met elkaar. We hadden de leuke, lieve ober bijna mee naar huis genomen. Dat vond hij zelf ook niet erg, want hij vond Nederlandse meisjes wel erg knap. Daarna zijn wij toch ook even gaan shoppen, maar na de Victoria Secret zat de tijd er alweer op en moesten we verzamelen.

  

   

Mooie gebouwen en schattige straatjes

We zijn gaan eten in weer een leuk hip restaurant. Hier hebben we genoten van een lekker drankje en heerlijk eten. Helaas zijn de heeeeel bijzondere chippies van Lotte gesneuveld.

  

  

Eten en drinken in de leukste en hipste restaurantjes van Birmingham

Vanavond (zondag) gaan we los op de bonte avond. To be continued....

Lieve groetjes,

Van4Fun!

De contestfoto's staan online! Klik hier om naar onze fotopagina te gaan.

Klik hier voor het verslag Day 2 - Showday!

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures