Day 2 - Showday!

Geschreven door Susan Remers op .

Na de lange en intensieve reisdag van vrijdag was het vandaag dan toch tijd om te doen waar we voor zijn gekomen. Om 8.00 uur hadden we ontbijt en daarna hadden we allemaal rustig de tijd om ons klaar te maken voor prelims.

      

Goedemorgen! Lekker ontbijten en lunchpakketjes klaarmaken voor straks.

Om 11.15 uur zijn we vertrokken richting Worcester waar we rond 12.00 uur aankwamen. Na het doornemen van het schema hebben we ons omgekleed en show klaar gemaakt. In een andere ruimte hebben we onze body en equipment warming-up gedaan, waarna we meteen door konden naar de startlijn. Helaas geen zwarte doek en gordijn zoals in Nederland, maar meteen de vloer op.

Nadat we nog wat andere shows hebben gekeken zijn we met de hele groep heerlijk uit eten geweest bij de pizzeria. Tijd om ons weer op te laden voor de avond show. Na een heerlijk diner was het weer tijd voor serieuze actie. Terug gekomen bij de locatie weer omkleden en klaarmaken voor de avond. 

        

Even een toeristische route naar het restaurant

 

Anne en Daphne werden geïnterviewd

Na een mooie speech van Andrea zijn we de warming-up ingegaan en op naar de startlijn. We waren en klaar voor en hebben een mooie show neergezet welke beloond werd met een mooie score. Nu weer op weg naar het hotel om deze sensationele dag af te sluiten!

Meer foto's volgen z.s.m. Klik hier om naar onze fotopagina te gaan.

Klik hier voor het verslag Day 1 - Sneeuw, paspoortcontrole avontuur en files

GO FUND ME

Kalender

Donderdag 6 april
Start WK tour


Donderdag 13 april
WGI Championships


Vrijdag 14 april
WGI Championships


Zaterdag 15 april
WGI Championships


Zaterdag 22 april
Slotfeest


Zaterdag 10 juni
Open Dag


Pride Pictures