Skip to main content

The Pride is Club van de Week

Geschreven door Susan Remers op .

Winterguard The Pride is benoemd tot Club van de Week door de VriendenLoterij! Een enorme eer natuurlijk, maar ook heel goed nieuws voor de clubkas. Wij ontvangen namelijk een cheque ter waarde van 5.000 euro…lees meer…

Het geld gaan wij gebruiken om materialen voor de uniformen en het decor aan te schaffen, zodat onze vrijwilligers weer de mooiste dingen kunnen gaan maken voor onze units.

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. 

Extra financiële steun 
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Try-Out informatie

Kalender

Zaterdag 6 januari
Try-Out in Baarn


Zaterdag 13 januari
Contest Drachten


Zaterdag 20 januari
Contest Purmerend


Zaterdag 10 februari
Contest Wijchen


 

Pride Pictures