The Pride of the Netherlands goes to the UK

Geschreven door Susan Remers op .

The Pride of the Netherlands gaat deelnemen aan The 41st British Winter Guard Championships!
We weten allemaal dat eind vorig jaar de reis naar WGI Championships in Dayton is geannuleerd. Al snel kwam het idee om een alternatief voor deze reis te gaan zoeken. Na lang beraad kwam uit de toverhoed: “Zullen we naar Engeland gaan?” En nu kunnen we zeggen: “Yes, let's go!”...lees meer...

Op 2 april wordt The 41st British Winter Guard Championships gehouden in Worcester, Engeland en wij staan op de deelnemerslijst. De Engelse manual voor de Championships is zelfs aangepast, zodat er ruimte is ontstaan voor buitenlandse guards. The Pride of the Netherlands zal met haar programma "I Wonder Where All The Dreams I Don't Remember Go..." het seizoen 2022 dus niet afsluiten in Dayton, maar in Worcester Engeland.

Hoe ziet ons reisplan eruit?
Vrijdagochtend 1 april zullen wij met 29 personen vertrekken vanuit Huizen. Wij reizen met 4 busjes en de overtocht gaat per boot van Calais naar Dover. Wij overnachten in een hotel in Birmingham en zaterdag 2 april zal dan de Championships plaatsvinden. Maandag 4 april verwachten wij rond 22.00 uur weer terug te zijn, met een tas vol herinneringen en verhalen van een mooie droomreis.

Wij zijn niet de enige Nederlanders die de oversteek zullen gaan maken, ook Sensation PE uit Almere reist naar Worcester af. Met maar liefst 3 units zullen zij deelnemen aan de British Winter Guard Championships 2022. Nederland zal dus goed vertegenwoordigd zijn op zaterdag 2 april.

GO FUND ME

Kalender

Donderdag 6 april
Start WK tour


Donderdag 13 april
WGI Championships


Vrijdag 14 april
WGI Championships


Zaterdag 15 april
WGI Championships


Zaterdag 22 april
Slotfeest


Zaterdag 10 juni
Open Dag


Pride Pictures