Skip to main content

Jantje Beton Collecte bijna van start

Geschreven door Susan Remers op .

Update 3 maart - Online collecte gestart!

Wat een jaar hebben wij weer achter de rug! Als vereniging hebben wij veel inkomsten gemist die wij goed had kunnen gebruiken. Om toch weer wat geld in de clubkas te krijgen lopen wij ook dit jaar weer de Jantje Beton Collecte en wel van 7 tot en met 12 maart...lees meer...

Vorig jaar hebben wij voor het eerst alle units deel laten nemen. Dit was een succes! In jaren hebben wij niet zoveel opgehaald en daarnaast vonden de leden en ouders het leuk om mee te lopen, dus ook dit jaar gaan wij van de jaarlijkse Jantje Beton Collecte weer een verenigingsactie maken.

Tijdens de collecte week gaan wij iedere avond met een unit lopen in Huizen. Wij verzamelen op een locatie in Huizen om vanuit daar met z'n allen door de wijk te gaan lopen of dansen. Super gezellig!

Waar doen wij dit voor?
De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor onze eigen clubkas. Die opbrengst is zoals eerder aangegeven heel erg welkom. Om de leden een extra zetje te geven, krijgt de unit die het meeste geld ophaalt bij de eerstvolgende training in het clubgebouw een doos bitterballen!

Laten wij dit met z'n allen lekker oppakken en zorgdragen dat wij weer eens een leuke avond met elkaar hebben buiten het "vlaggen" om!

UPDATE 3 maart
Doneren doe je zo...
Doneren kan op twee manieren. Vanaf maandag 7 maart lopen wij langs de deuren in Huizen om te collecteren, maar het kan natuurlijk zijn dat je op dat moment net niet thuis bent. Geen probleem! Ook online kan je doneren. Klik op onderstaande afbeelding of scan de QR-code.

   

Jantje Beton
Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts één keer per week buiten. Steeds meer kinderen kunnen niet lid worden van een club of jeugdvereniging. Deze kinderen zijn aangewezen op een speelplek in de buurt. Voor kinderen in kwetsbare speelposities is buitenspelen vaak onmogelijk. Terwijl spelen ontzettend belangrijk is voor ieder kind. Slootje springen, verstoppertje doen in de straat of buiten met vriendjes de wereld verkennen. Een leven zonder buitenspelen is ondenkbaar voor opgroeiende kinderen. De rol van scoutingclubs, jeugdverenigingen en leuke speeltuinen in de buurt wordt daarom steeds belangrijker. Het is daarom meer dan ooit hard nodig om geld op te halen.

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures