Bingo aanstaande zaterdag 5 maart 19.00

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Getal 23, en ook 8, de volgende is 76, ZEVENTIEN, dan komt 32, ja bijna, 18, 45, 61, 56, jazeker BINGO! Even de getallen controleren en als ze goed zijn, dan win je een schitterende prijs. Aanstaande zaterdag 5 maart om 19.00 openen de deuren, en om 19.30 gaan we dan echt van start. Er zijn gelukkig geen restricties meer, geen QR codes, geen mondkapjes, geen anderhalve meter, maar gewoon gezellig Bingo met mooie prijzen in het clubgebouw. Kom je ook? Lees meer…

Dank aan onze sponsoren!

Onze Bingo is een jaarlijks terugkerend evenement (als er geen Corona is) en daarbij worden we ieder jaar geholpen door heel veel ondernemers uit Huizen en omstreken om onze Bingo prijzen tafel te voorzien van allerlei grote en kleine prijzen. Wij willen dan ook alle ondernemers bedanken die de prijzen belangeloos ter beschikking hebben gesteld zodat we onze BINGO hiermee tot een prachtig succes kunnen maken. We hebben prijzen in allerlei categorieën hebben een schitterende hoofdprijs (ik verklap nog even niet wat), maar specifiek voor de kinderen hebben we ook een kinderronde met kinderprijzen. Daarom is het leuk om mee toe doen voor jong en oud.

De zaal is geopend om 19.00 en we willen graag de eerste Bingoballen trekken om 19.30. Tot ziens aanstaande zaterdag 5 maart.

Kalender

Vrijdag 8 juli
Laatste training van het seizoen


Zaterdag 9 juli
Grote schoonmaak clubgebouw


Vrijdag 2 september
Eerste training van het nieuwe seizoen


Pride Pictures