Primeur: Livestream van de Try-Out

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

De organisatie van onze Try-Out is keihard op stoom. Waar we eind vorige maand nog voorzichtig optimistisch waren over het doorgaan van de Try-Out, hebben we nu echt het gevoel dat dit evenement niet meer door onze vingers zal glippen. Alle seinen staan op groen, we hebben er helemaal zin in om er een topdag van te maken. Natuurlijk moeten we ons houden aan de geldende maatregelen, daarover meer verderop in dit artikel. Lees meer…

Echt in de sporthal aanwezig zijn is natuurlijk het allermooist. Mocht je er bij willen zijn, er zijn nog kaarten te koop. Maar wij begrijpen dat niet iedereen aanwezig kan zijn. We hebben daarom een oplossing bedacht. Hoe mooi zou het zijn om via een livestream alsnog de Try-Out mee te kunnen maken. Gewoon via je computer of via je telefoon. Ons IT team heeft het mogelijk gemaakt om de Try-Out optredens via de livestream te volgen. Dit is echt een geweldige primeur voor The Pride.

Meer informatie over de livestream van The Pride

Navigeer met je browser naar https://live.thepride.nl Er wordt een website-pagina geopend die je doorstuurt naar ons livestream YouTube kanaal. Via dit YouTube kanaal zal op 12 februari om 13.00 de livestream starten. Als je op je mobiele telefoon deze link start wordt gevraagd om de YouTube app op te starten om de livestream te bekijken.

Is de Livestream gratis te bekijken?

Ja, de livestream is voor iedereen die wil meekijken helemaal kosteloos. Maar tijdens de livestream doen we een beroep op iedereen om een donatie te doen zodat wij de kosten voor het huren van de apparatuur om de livestream te verzorgen kunnen drukken. Scan of klik op de QR-code om naar de donatiepagina te gaan. Alvast bedankt! 

Is het mogelijk om van te voren testen of de livestream werkt?

Er zijn veel livestream kanalen op YouTube. Om te kijken hoe dat werkt, is het mogelijk om 1 van deze kanalen te bekijken. Navigeer bijvoorbeeld naar dit Live kanalen overzicht en selecteer een kanaal dat je wilt testen:  https://www.youtube.com/channel/UC4R8DWoMoI7CAwX8_LjQHig
De livestream van The Pride start om 13.00uur, de gezamenlijke warming-up wordt dan in het klein uitgezonden. De eerste show begint om 13.30uur. Mocht je in een locatie zitten met een slechte internetverbinding, dan kun je vanaf 13.00uur zien of die verbinding goed genoeg is, of dat je misschien toch voor een betere internetverbinding moet kiezen.

Moet ik een YouTube Account hebben om de livestream te bekijken?

Nee, het is mogelijk om de livestream te bekijken zonder dat je inlogt op YouTube. Maar als je inlogt is het wel mogelijk om de chatfunctie te gebruiken tijdens de livestream. Wel zo leuk en interactief natuurlijk. We zijn heel benieuwd naar jullie reacties op de shows. En of de livestream vaker gebruikt zou moeten worden. Het is voor ons de eerste keer, een echte primeur. Dus al jullie reacties zijn welkom om te kijken of we de livestream moeten behouden en hoe we deze in de toekomst kunnen verbeteren.

Zijn er voor de mensen in de zaal nog extra corona maatregelen?

Jazeker, deze hebben we in het Try-Out protocol beschreven en is hier te vinden.

GO FUND ME

Kalender

Donderdag 6 april
Start WK tour


Donderdag 13 april
WGI Championships


Vrijdag 14 april
WGI Championships


Zaterdag 15 april
WGI Championships


Zaterdag 22 april
Slotfeest


Zaterdag 10 juni
Open Dag


Pride Pictures