Skip to main content

Kaartverkoop Try-Out gestart!

Geschreven door Susan Remers op .

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om (extra) kaarten te bestellen voor onze Try-Out. Op zaterdag 12 februari zullen al onze units voor het eerst - sinds 2 jaar! - optreden voor publiek. Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, daarom geldt OP = OP! ... lees meer...

Via onderstaande knop kan je (extra) kaarten bestellen.

Nadat de kaartverkoop is gestopt, zullen we de kaarten (op basis van loting) verdelen over 3 vakken op de tribune. Per vak zullen we een aparte inlooptijd hebben om zo de spreiding zo groot mogelijk te krijgen. Hiervan krijgt u per e-mail bericht.

Coronamaatregelen
De volgende maatregelen van kracht:
•    Het publiek heeft een vaste zitplaats op 1,5 meter van elkaar. Personen uit hetzelfde huishouden mogen wel bij elkaar zitten.
•    Mondkapje verplicht bij verplaatsing binnen de Topsporthal voor iedereen vanaf 13 jaar. Tijdens het verplaatsen is 1,5 meter afstand houden verplicht.
•    Bij binnenkomst is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder.
 
De cijfers qua besmetting zijn op dit moment erg hoog en we hopen dat u zich wilt conformeren aan ons plan van aanpak. Op deze manier denken wij dat we de Try-Out zo veilig mogelijk kunnen laten verlopen en kunnen de leden een week later met de hele vereniging wederom naar de Topsporthal in Almere voor de eerste contest (wedstrijd) van het seizoen.

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures