TRY-OUT op zaterdag 12 februari 2022

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Tradities zijn er om in ere te houden, en de Try-Out is ook zo’n traditie. Het eerste echte optreden van het seizoen in een grote sporthal, met publiek en in uniform, oftewel met alles er op en eraan. Een beetje de spanning opbouwen voor wedstrijden die ook traditioneel een week later beginnen. Ieder jaar houden we de Try-Out begin januari. Maar dit seizoen is alles anders en houden we de Try-Out niet in januari maar dus op 12 februari. En dat is goed nieuws, want het is bijna 2 jaar geleden dat we een echt optreden hebben gehad. Dat was op 29 februari 2020, contest Almere, weet u het nog? Lees meer...

Locatie Topsporthal Almere

De Try-Out wordt gehouden in Topsporthal Almere. Bekend terrein, want we hebben daar ook ons afsluitende contest gehad op 29 februari 2020. Er is meer dan genoeg parkeerruimte en er is makkelijk naar toe te rijden via de snelweg A6. Meer informatie over de Topsporthal Almere is hier te vinden: https://sportbedrijf.almere.nl/topsportcentrum-almere/

Kaarten voor toegang

We hebben dit jaar een beperkt aantal kaarten, we mogen met de huidige maatregelen maar een derde van de tribune vullen. Voor ieder lid van The Pride, onze Ereleden, leden van Verdienste en Sponsoren hebben we 2 kaarten gereserveerd. Hierover ontvangt u uiterlijk 29 januari een email. In deze email staat een link naar het toegangskaart-formulier. Zou u deze voor 5 februari willen invullen? De kaart zelf ontvangt u bij de Topsporthal.

Op 5 februari weten we welke leden hun kaarten hebben besteld en vanaf die datum zal de vrije verkoop worden gestart. U kunt dan wellicht nog een kaartje bemachtigen! Houd hiervoor deze website in de gaten.

UPDATE 5 februari
De vrije verkoop is gestart, voor meer informatie klik hier.

Tijden

De zaal gaat open om 13.00, maar we hanteren bloktijden om zoveel mogelijk de drukte te spreiden. Welke tijd precies voor u van toepassing is hoort u via de email. Er zijn 2 rondes waar onze units optreden. De gezamenlijk warming-up begint om 13.00 en de eerste show zal starten om 13.30. De eerste show van de 2e ronde start om 15.00

Corona maatregelen

Uiteraard hebben we tijdens onze Try-Out te maken met de geldende Corona maatregelen. We zullen van iedere bezoeker een geldige QR code scannen. Daarnaast hebben we looproutes en vragen we om een mondkapje te dragen bij het verplaatsen. Tijdens het zitten mag het mondkapje uiteraard af.

Streaming

We gaan ons uiterste best doen om de Try-Out optredens te live-streamen via internet. Klik hier voor meer informatie over de livestream.

Spandoek

Heeft u al een spandoek gemaakt? Geweldig! Als deze nog niet is ingeleverd, lever hem dan in achter de bar tijdens 1 van de trainingen de komende week. Van te voren zullen wij dan de spandoeken ophangen in de Topsporthal. Hoe meer spandoeken hoe beter.

We kijken enorm uit naar een mooie Try-Out! Tot ziens op 12 februari.

GO FUND ME

Kalender

Zondag 18 december
Try-Out


Zaterdag 7 januari
Contest Drachten


Zaterdag 14 januari
Contest Aalsmeer


Zaterdag 4 februari
Contest Wijchen


Zaterdag 18 februari
Contest Almere


Zaterdag 11 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 25 maart
Finals Eindhoven


Donderdag 6 april
Start WK tour


Pride Pictures