Gaan we weer optreden? Helaas niet in Wijchen

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Of we gaan optreden is een goede vraag! Want ondanks dat het aantal corona besmettingen oploopt, zijn de ziekenhuizen steeds minder bezet en de verwachting is dat deze trend aanhoudt. Hopelijk houdt dat in dat er nog meer versoepelingen komen en dat we weer mogen optreden. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren, maar we moeten een aantal slagen om de arm houden. Want als de ziekenhuizen ineens weer meer patiƫnten moeten opnemen, dan zullen de versoepelingen waarschijnlijk niet doorgaan. lees meer...

Het contest in Wijchen is helaas geannuleerd. Dus daar zullen we dit seizoen niet optreden. Op de CGN United website is er nog wel informatie te vinden, maar we weten dat dit contest definitief van de agenda is afgehaald.

Maar waar we eerder onze plannen voor een Test Try-Out in de ijskast hebben gezet, zijn we deze plannen nu weer net zo hard aan het ontdooien. Met het uitvallen van Contest Wijchen die oorspronkelijk gepland stond op 5 februari 2022, hebben we een aantal opties waarop wij zelf een Try-Out willen organiseren. Maar dit is nog niet definitief, want het hangt natuurlijk af van de mogelijke versoepelingen die wellicht op 25 januari worden aangekondigd. Maar ook de beschikbaarheid van een sporthal is natuurlijk belangrijk.

Dus voorlopig zijn de plannen nog niet definitief, maar als deze helemaal concreet zijn dan laten wij dat zo snel mogelijk weten. Hou deze website in de gaten!

Kalender

Vrijdag 8 juli
Laatste training van het seizoen


Zaterdag 9 juli
Grote schoonmaak clubgebouw


Vrijdag 2 september
Eerste training van het nieuwe seizoen


Pride Pictures