Test Try-Out gaat NIET door

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Helaas gaat onze Test Try-Out van zondag 19 december NIET door. Het bericht dat onze minister-president samen met het OMT tijdens de persconferentie van zaterdagavond gaf was heel duidelijk. Een harde lockdown die ingaat op zondag 19 december om 5.00 uur. Er is geen speld tussen te krijgen, ons evenement gaat helaas niet door en is geannuleerd. En dat raakt The Pride in het hart. Lees meer…

Onze Try-Out is een begrip, een traditie en een heerlijk evenement waar iedereen van The Pride naar uitkijkt. 2x voor eigen publiek optreden en een opkomst van 400 man toeschouwers is niet uniek hierbij. Ouders & verzorgers, opa’s en oma’s, broers en zussen, de buren en vrienden van ver of dichtbij. De Try-Out, daar wil je gewoon bij zijn. Nu was het besluit al genomen om de Try-Out zonder publiek te doen en er een Test Try-Out van te maken, maar helemaal annuleren was nog niet bij ons opgekomen. Dat hebben we vorig jaar al een keer gedaan, ook al was dat een maand van tevoren. Nu is het bericht korter dan een dag en dat komt hard aan bij ons.

Geen Try-Out maar wel BEDANKT!

Iedereen bedankt die heeft geholpen met het organiseren van de Test Try-Out. De staffleden die keihard hebben gewerkt om de shows te maken en in te studeren. De vloer- en decormedewerkers die belangeloos helpen om alles klaar te zetten en weer op te ruimen. De kanjers van ons naaiatelier die enorme bergen werk hebben verzet om de vlaggen en de uniformen op tijd af te krijgen. En verder iedereen die meegeholpen heeft om van de Test Try-Out een succes te maken. Alle leden BEDANKT voor jullie motivatie en enthousiasme om van de Test Try-Out een knallend optreden te maken.

De Test Try-Out gaat morgen niet door. Wij stoppen de Try-Out even in een vat, en wat in het vat zit verzuurt niet!

Proud to be Pride

Namens het bestuur
Steven Vlaanderen Oldenzeel

GO FUND ME

Kalender

Zondag 18 december
Try-Out


Zaterdag 7 januari
Contest Drachten


Zaterdag 14 januari
Contest Aalsmeer


Zaterdag 4 februari
Contest Wijchen


Zaterdag 18 februari
Contest Almere


Zaterdag 11 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 25 maart
Finals Eindhoven


Donderdag 6 april
Start WK tour


Pride Pictures