Try-Out is eigenlijk ook een contest

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

In een vol seizoen met 5 contesten en een finals zijn we altijd bezig om ieder contest onze shows te verbeteren. Het eerste optreden is eigenlijk een soort start waarbij de jury voor het eerst kennis maakt met de shows. Maar omgekeerd maken de leden ook voor het eerst kennis met de jury, het publiek, de nieuwe sporthal en nog veel meer. Om deze spanning weg te nemen houden we een Try-Out. Zo kan iedereen oefenen hoe alles loopt alsof het een echt contest is.

Tijdens de Try-Out worden de shows dan ook voor het eerst helemaal volledig uitgevoerd. Dus iedereen is in volledig uniform, de kapsels helemaal zoals het hoort en de make-up perfect in orde. Maar denk ook aan de vloer en de decorstukken. En dan is er voor het eerst echt publiek. Ieder seizoen worden kaarten verkocht aan familie en vrienden om te komen kijken. En hoe spannend is het dan ook om op te treden voor allerlei bekenden, want dan mag het natuurlijk echt niet mis gaan. Vanwege de geldende coronamaatregelen is er dit jaar besloten om de Try-Out zonder publiek te houden. Het goede nieuws is dat de Try-Out doorgaat! En ja natuurlijk hopen we dat we dit bericht na de persconferentie van dinsdag 14 december zo kunnen houden.

De Try-Out van dit seizoen staat dus op zondag 19 december in de agenda. En dat is al een unicum op zich, want we hebben nog nooit de Try-Out zo vroeg in het seizoen moeten houden. Maar vanwege de kerstdagen en Oud&Nieuw die precies in de opeenvolgende weekenden zijn, hebben gekozen voor een vroege Try-Out. Dat maakt het dus nog extra uitdagend. Vanaf 15.30 zal iedere unit de volledige show uitvoeren.

OPROEP: Maakt u een spandoek?
Hoe leuk is het als je aan het optreden bent en je ziet een spandoek hangen waar je nog even extra gemotiveerd van raakt. Heb je nog een oud laken en nog een pot verf die je kunt gebruiken? Maak dan een leuk spandoek om onze leden extra te supporten. De spandoeken kunnen zaterdag achter de bar in het clubgebouw worden ingeleverd.  Wij zorgen dat alle spandoeken opgehangen zijn in de sporthal voordat de optredens beginnen.

De Try-Out foto's van 2020, hoe was het ook alweer...

GO FUND ME

Kalender

Zondag 18 december
Try-Out


Zaterdag 7 januari
Contest Drachten


Zaterdag 14 januari
Contest Aalsmeer


Zaterdag 4 februari
Contest Wijchen


Zaterdag 18 februari
Contest Almere


Zaterdag 11 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 25 maart
Finals Eindhoven


Donderdag 6 april
Start WK tour


Pride Pictures