Sponsor: Bedeker Services

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Mooi he? die nieuwe website. Dat vinden wij ook. Maar het kost wel even wat tijd en moeite voordat alles gereed is om alles online te krijgen. Want wat willen we precies veranderen ten opzichte van de oude website, en wat zijn juist zaken die we willen behouden. Hoe doen we de vormgeving? Welke techniek gebruiken we voor het CMS? Allerlei vragen vragen waar we de professionele hulp van Bedeker Services bij hebben gekregen.

Overigens hebben we bij The Pride een prettig IT team van een groep vrijwilligers die allerlei IT gerelateerde zaken oppakt en beheert. Denk hierbij aan alle emailverkeer, documentbeheer, maar ook onze internetverbinding in het clubgebouw en de computers die wij in het clubgebouw gebruiken en nog veel meer dan dat. Gelukkig weten we allemaal genoeg tijd vrij te maken om verschillende klussen op te pakken.

Maar een nieuwe website ontwikkelen kost gewoon veel tijd, en dan wil je niet achteraf concluderen dat er verkeerde keuzes zijn gemaakt. Professionele hulp is dan meer dan welkom, en als deze hulp in de vorm van Sponsoring komt, dan zijn we natuurlijk extra blij.

Hierbij willen we dan ook uitgebreid onze sponsor Bedeker Services bedanken!

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

_dsc2323_20170818_1416754231.jpg

Sponsorkliks