The Pride Teens deelnemer I&E

Geschreven door Susan Remers op .

Zaterdag 3 april staat het CGN I&E/Challenges event 2 op de agenda. Op de deelnemerslijst staat een wel heel opvallende naam: The Pride Teens. Wie dit zijn dit, en hoe zij zich hebben voorbereid op het I&E event, dat lees je hier.

Sterre en Mijke zijn beiden lid van The Pride Junior. Onder de naam The Pride Teens gaan zij deelnemen aan de Ensemble – Guard – Youth competitie tijdens het CGN I&E/Challenges event 2. Dit houdt in dat zij de strijd aan gaan met andere kleine colorguard groepen of duo’s in de leeftijdscategorie t/m 17 jaar. Over de naam The Pride Teens hebben zij eigenlijk nog best wel lang na moeten denken, terwijl het een heel logische keus was; ze zijn beiden lid van The Pride én tieners.

De twee meiden vinden het heel leuk om samen shows en stukjes te schrijven, dit doen zij al sinds de eerste lockdown in maart 2020. Een stafflid van The Pride Junior moedigde de meiden aan om zich in te schrijven voor de Ensemble competitie en dat hebben zij nu dus ook gedaan.

Mijke en Sterre trainen in het weekend op een leeg parkeerterrein en nemen daarbij hun eigen muziekbox mee. Ondanks dat zij de muziek ‘best wel hard’ zetten hebben zij gelukkig nog geen klachten van de buren gehad. Integendeel, buren komen de meiden geregeld aanmoedigen.

The Pride Teens traint op een leeg parkeerterrein.

Het thema van hun programma is ‘The Prom’ en de muziek komt uit een Broadwaymusical.

Wij gaan zeker kijken aanstaande zaterdag. En ook al is het filmpje inmiddels allang opgenomen en ingestuurd, wij wensen Sterre en Mijke heel veel succes!

Wil je het hele interview met The Pride Teens lezen? Klik dan hier voor de digitale Shownoot van maart.

Het CGN I&E/Challenges event 2 is zaterdag 3 april vanaf 14.00 uur (gratis) te volgen via www.cgnlive.nl. Het wordt gewaardeerd wanneer kijkers vrijwillig een donatie doen.

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

TPO-2020-1.jpg

Sponsorkliks