Aankondiging: The Pride showthema’s van 2021

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Graag willen we de nieuwe shows van 2021 aankondigen. Dit jaar hebben we wederom 5 Units die op de winterguardvloer te bewonderen zijn met ieder een eigen thema. De staffteams hebben veel tijd en energie gestoken in het bedenken en uitwerken van de muziek en choreografie van deze thema’s. Het is dit jaar dan ook niet eenvoudig geweest om een thema te ontwikkelen die ook zonder een hal om te trainen ingestudeerd kan worden. We zijn natuurlijk super blij dat het wel gelukt is en enorm trots op het resultaat.

The Pride PreCadets: Undercover

De zeven boefjes van The Pride PreCadets hebben dit jaar de zware taak om langs de drie bewakers te komen die met man en macht de diamant proberen te verdedigen. Ze moeten vechten, zoeken, sluipen en rennen om hun doel te bereiken, maar de bewakers zijn gefocust en zo snel als het licht dat dit voor de boeven bijna een mission impossible is.

In TPP undercover laten de boeven zien dat ze geen uitdaging uit de weg gaan. De vraag is dan ook: lukt het ze om uit handen van de bewakers te blijven en de diamant in handen te krijgen?

 

The Pride Cadets: Take you to Rio

Echt ver weg op vakantie gaan was een beetje lastig het afgelopen jaar. The Pride Cadets had echter wel zin in een mooie reis. Het liefst ergens tropisch, met een hele andere cultuur, planten en bijzondere vogels. Daar waar de zon altijd schijnt, de samba gedanst wordt en er wel altijd een feestje te vinden is. Het is er altijd wel mooi, en als je over de stad vliegt zie je altijd mooie dingen! De 20 meiden van TPC willen jullie graag met hun show ‘Take you to Rio’ een keertje meenemen op hun mooie en spannende reis.

The Pride Junior 2021: Someone to you

Ook in 2021 zullen de leden van The Pride Junior weer laten zien wat zij in huis hebben. Dit jaar nog meer dan anders. Ondanks, of misschien juist wel dankzij, alles wat er nu in de wereld gebeurt. Deze show is namelijk van begin tot eind gemaakt door de leden zelf. Van de muziek tot de drill en van de make-up tot de bewegingen.

De show, op het nummer ‘Someone to you’ van BANNERS, gaat over het gevoel iets te willen betekenen voor een ander en dan in het speciaal voor die ene persoon. Je zal proberen die persoon aan te vullen, te spiegelen en met diegene samen te werken. Dit zijn allemaal dingen die je terug kunt zien in deze show. Eén ding is in ieder geval zeker: ook als jij niet zo belangrijk bent voor die persoon als die ander voor jou, heb je altijd je team nog. Een team waarin iedereen welkom is en we allemaal iets hebben betekend voor deze show.

The Pride A-Class: Good Memories

Zou het niet fijn zijn om soms even terug te kunnen in de tijd? Terug naar het moment van finals waar je jouw favoriete show nog één keer op de vloer mag laten zien. Een gevoel van vreugde, spanning en ontzettend veel plezier. De leden van The Pride A brengt met de show ‘Good memories’ een aantal van hun favoriete shows opnieuw tot leven. Kijk en geniet mee!

The Pride of the Netherlands: Reflections

Zittend op een bankje in het park geniet je van de zon en de prachtige omgeving, terugdenkend aan het afgelopen jaar. Wat is er eigenlijk allemaal gebeurd, hoe heb ik daar op gereageerd en hoe hebben andere hierop gereageerd? Maar reflectie kan ook de weerspiegeling zijn van de zon, het water of licht. Wat bedenk jij bij het woord ‘reflectie’?

Reflectie is een breed begrip waar we veel uit kunnen halen, aldus The Pride of the Netherlands. We blijven niet bij de pakken neerzetten, maar zijn de reflectie van de zon in het water. De getalenteerde cast van The Pride of the Netherlands brengt u dit jaar de show ‘Reflections’.

 

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

photos.jpg

Sponsorkliks