Toewerken naar ons eerste optreden

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Dit seizoen zijn we in augustus begonnen om onze groepen samen te stellen, de showmuziek samen te stellen, de choreografie in te studeren, de uniformen te maken en de decors te bouwen. Het eerste optreden zou dit jaar op 2 januari worden gehouden in Topsporthal Almere. Een geweldig mooie sporthal met veel ruimte voor de leden maar ook voor het publiek.

Omdat in oktober de mededeling van de overheid kwam dat de groepsevenementen niet meer door mochten gaan hadden we al onze hoop gevestigd op een online evenement waarbij we via een internet-stream verbinding onze shows online konden laten zien. Maar door de verscherpte maatregelen zoals de lockdown en de avondklok weten we inmiddels dat we het optreden van 2 januari moesten annuleren.

 

The Pride of The Netherlands - Contest Wijchen 8 februari 2020

Niet getreurd, want het vaccineren is gestart, de scholen gaan deels weer open en er worden zelfs alweer proef evenementen gestart om weer op een normale manier naar buiten te kunnen. Hopelijk kunnen we op basis van deze resultaten onze club weer opnenen al is dat nu nog veel te vroeg om te weten wanneer dat weer zou mogen.

Wij zetten wat dat betreft wel alvast een grote stip op de horizon, en dat is de stip van 21 maart. Op deze zaterdag gaan proberen om onze eerste opnames van de shows te maken. Dit zal ongetwijfeld nog zonder publiek zijn en waarschijnlijk zullen er ook nog veel Corona maatregelen van kracht zijn. Maar als we het voor elkaar krijgen om de eerste shows op te kunnen nemen, dan zouden we dat nu al één van de hoogtepunten van dit seizoen kunnen noemen.

Of 21 maart daadwerkelijk doorgaat, dat zullen we de komende weken gaan horen van onze overheid. Gelukkig hebben we ook een aantal datums geprikt na 21 maart, mocht deze datum alsnog niet haalbaar zijn.

We gaan ervoor!

Steven Vlaanderen Oldenzeel
The Pride Bestuur

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

TPC-2020-1.jpg

Sponsorkliks