Aangescherpte Corona Maatregelen

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

De afgelopen dagen is er druk overleg geweest in het bestuur, bij de teamco's en de staffteams. Daarnaast is er ook overleg met de Gemeente Huizen om zeker te weten dat de maatregelen in lijn zijn met het beleid van de overheid. De grootste verandering is dat ons clubgebouw alleen open is voor trainingen van bepaalde jeugdgroepen onder de 18 jaar. Voor de rest is ons clubgebouw gesloten. De komende twee weken gaan er als volgt uitzien:

The Pride PreCadets / Cadets / Junior
Alle trainingen gaan door! We houden dezelfde maatregelen aan als de afgelopen weken. Voor leden betekent dat dat zij bij binnenkomst wacht in zaal 2. Dat zij hun spullen meenemen de trainingszalen in. Er pauze gehouden wordt in de trainingszaal en de bar gesloten is. Aan het einde van de training verlaten zij via de nooduitgang in de grote hal het gebouw.

Ouders van ver

Van de gemeente hebben toestemming dat ouders van ver in de barruimte wachten op hun kind. Beperk dit wel echt tot een minimum, kom alleen, houd minimaal 1,5 meter afstand tot anderen, desinfecteer je handen bij binnenkomst, noteer je naam en telefoonnummer en draag een mondkapje als je door de ruimte loopt. Neem aub zelf drinken en eten mee, omdat de bar is gesloten. Na afloop van de training verlaten alle kinderen via de nooduitgang de grote hal. Daar kunnen ze dus buiten weer opgehaald worden.

The Pride A / The Pride of The Netherlands

Helaas hebben we als bestuur moeten besluiten dat deze twee groepen de komende twee weken niet in het clubgebouw kunnen trainen. De staffteams zullen online doorgaan met hun trainingsprogramma en instuderen van de show. Natuurlijk wel op aangepaste wijze. De staffteams zullen de leden informeren hierover. De leden van TPA kunnen vrijdag tussen 19:00 en 19:30 hun vlag ophalen in het clubgebouw.

Competitie

CGN, de Nederlandse Winterguard organisatie, heeft deze week weer vergaderd. We verwachten medio deze maand van hen te horen hoe het competitieseizoen er uit zal gaan zien. Meer informatie hierover, en over de WGI competitie waaraan TPJ/TPA/TPO zullen meedoen, zal gedeeld worden zodra het beschikbaar is.

Al deze extra maatregelen zijn genomen in het kader van de extra maatregelen die afgekondigd zijn door de overheid op 3 november: https://www.rijksoverheid.nl  Bekijk hier de update van 15 oktober met de beslisbomen voor jouw leeftijd.

We hopen natuurlijk dat de situatie het snel gaat toelaten dat ook The Pride A en The Pride of The Netherlands weer in het clubgebouw mogen trainen. En natuurlijk dat we daarna ook weer een tijd tegemoet gaan dat we weer met elkaar het glas kunnen heffen in onze bar. Maar nu moeten we nog steeds een pas op de plaats doen. Of in dit geval meerdere passen. We wensen jullie heel veel gezondheid toe in deze tijd!

Bestuur van The Pride

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

TPO-2020-1.jpg

Sponsorkliks