Nieuwe artikelen merchandise

Geschreven door Susan Remers op .

Goed nieuws! The Pride Merchandise lijn heeft nieuwe artikelen. Voor de snelle beslissers is er zelfs een mooie aanbieding. Deze aanbieding is verlengd! Bestel je voor 27 november 2020 een MUTS en een SJAAL? Dan ontvang je €2.50 korting.

Speciaal met het oog op de komende feestmaand hebben wij artikelen geselecteerd met een klein prijsje. Zoals sokken, polsbandjes en een katoenen gymtas met The Pride logo. Natuurlijk hebben wij ook rekening gehouden met de komende (koude) wintermaanden. Daarom vanaf nu ook te bestellen; een The Pride-muts en een bijpassende The Pride-sjaal. Wees er snel bij, want bestel je deze 2 sámen vóór 27 november 2020 dan ontvang je een mooie korting! 

Uiteraard blijft het ook mogelijk om de sweatshirts, T-shirts etc. te bestellen. Klik hier voor meer informatie

Bestellen gaat vanwege de huidige coronamaatregelen iets anders dan voorheen.
Stuur jouw bestelling naar . Vergeet niet aan te geven welke kleur en maat je graag zou willen. Het is bij diverse artikelen mogelijk om een eigen naam op het artikel te laten drukken tegen een meerprijs van € 2.50 per artikel. Wanneer je dit wilt vermeld dan duidelijk welke naam.

Betalen via PIN gaat helaas ook niet zolang de bar dicht is. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om via Tikkie te betalen. Mocht dit niet mogelijk zijn, neem dan even contact met ons op. Wij zullen dan samen naar een andere oplossing zoeken.

The Pride Shop

 

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

TPO-2020-1.jpg

Sponsorkliks