Corona update 15 oktober - We mogen blijven trainen

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Natuurlijk zijn er wel de nodige aanpassingen, zodat ook wij als vereniging ons steentje bijdragen aan het indammen van het Corona virus. maar we kunnen wel door met trainen. De aanpassingen hebben betrekking op het sluiten van de kleedkamers en de bar, de locatie waar kinderen opgehaald moeten worden en de routing.

Algemene regels vanuit de overheid:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was vaak je handen
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Draag een mondkapje in publieke ruimtes

Hier staan de volledige regels in detail beschreven: https://www.rijksoverheid.nl

Kleedkamers
De kleedkamers zijn gesloten. Alle leden en staffleden nemen hun spullen mee de zalen in tijdens de training. Alleen voor toiletbezoek is het nodig om de zaal even te verlaten.

Bar
De bar is de komende 4 weken dicht, zowiezo tot en met 9 november. Er is helaas ook geen koffie en thee beschikbaar en de keuken zit dicht. Wil je wel wat eten of drinken? Neem dat zelf mee van huis en gebruik geen servies vanuit de keuken.

Routing
Leden en staffleden die binnenkomen in het gebouw lopen direct door naar zaal 2 (kleine zaaltje rechts) en wachten daar totdat de unit voor hen de spiegelzaal verlaten heeft. De unit die uit de spiegelzaal komt, loopt direct door naar de hal. Daar kunnen zij pauzeren. Als de training is afgelopen verlaat de unit het gebouw via de nooduitgang van de hal. Daar waar de decor- en vloerploeg ook altijd laadt en lost. 

Trainingen
Alle units mogen trainen. Voor TPP/TPC/TPJ verandert er niets. Voor TPA/TPO ook weinig. We verzoeken die leden wel heel dringend om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ook in zaal 2 voor de training, tijdens het wisselmoment en in de pauze. Tijdens de training, als dit niet kan vanwege choreografie, staging of oefeningen, geldt dit niet.

Ophalen en wegbrengen
We willen iedereen verzoeken de komende tijd buiten de hekken van ons gebouw te blijven. Dit vinden we zelf ontzettend niet gastvrij, maar we moeten wel even. De leden kunnen via de hoofdingang naar binnen. Links van de hoofdingang, daar waar de grote hal begint is de nooduitgang. Daar zullen de leden weer naar buiten komen als de training afgelopen is. We vinden het een erg prettig idee als jonge kinderen niet alleen de parkeerplaats over lopen, maar bij het hek worden opgehaald. We hebben ook leden die van verder weg komen. Kunt u niet tussendoor naar huis? Dan mag u in het gebouw wachten (neem zelf een versnapering en wat drinken mee, geen alcohol). Uiteraard is boodschappen doen of een wandeling maken ook altijd een optie. De kinderen worden wel nog steeds buiten opgehaald na de training.

Let op: ga niet met meer dan 4 personen bij elkaar buiten staan wachten. Houd voldoende afstand van elkaar. 

Activiteiten
Alle club-activiteiten die gepland stonden buiten de trainingen om zijn afgelast. Er stond nog een activiteit voor leden gepland op 14 november, deze gaat helaas ook niet door.

Blijf thuis bij klachten
Wanneer moet je thuisblijven? Wanneer mag je komen? De beslisbomen geven aan wat de richtlijnen zijn beslisboom van 0 jaar t/m groep 8 en beslisboom 12 jaar plus. Heb je twijfels overleg dan gerust met de teamco van de unit.

We zijn heel blij dat we door kunnen met onze trainingen, al snappen we dat de maatregelen niet leuk zijn. We kunnen in elk geval blijven 'vlaggen in de gymzaal'! Hoe de competitie dit jaar zal zijn weten we nog niet. Maar we kunnen jullie wel vast zeggen dat er op de achtergrond druk wordt gewerkt aan hele toffe dingen. Zodra we meer zekerheid hebben, gaan we dat natuurlijk met iedereen delen.

Voor nu: blijf gezond allemaal!

Met vriendelijke groet
Bestuur Winterguard The Pride

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

TPC-2020-1.jpg

Sponsorkliks