Wij doen mee aan Rabobank ClubSupport, Stem je op ons?

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

The Pride heeft zich ingeschreven voor de Rabo ClubSupport actie. Een heel mooi initiatief van de Rabobank waar wij ons helemaal in herkennen. De Rabobank wil graag investeren met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen en wij zouden het heel mooi vinden als de Rabobank investeert in The Pride. Maar dat gaat niet vanzelf, we hebben jouw hulp nog wel even nodig. Ben je lid van de Rabobank? Dan mag je stemmen!

Verdeeld over meerdere regio’s in Nederland heeft de Rabobank besloten om geld te investeren in de clubs die in die regio actief zijn. Voor The Pride geldt dat wij staan ingeschreven in de regio Gooi en Vechtstreek. Er zijn veel clubs en verenigingen actief in deze regio, dus het is even zoeken in de lange lijst. En als je lid bent van de Rabobank, dan mag je dus stemmen op 1 van deze verenigingen.

Vanaf 5 oktober wordt het stemmen gestart en natuurlijk vragen wij jou om op onze vereniging te stemmen. Ben je geen lid van de Rabobank of heb je al gestemd? Dan mag je natuurlijk altijd vragen aan anderen om ook te stemmen op The Pride. In dit geval is het belangrijk dat we zoveel mogelijk stemmen op onze Vereniging krijgen om ook daadwerkelijk de investering van de Rabobank te mogen ontvangen.

Meer informatie over deze actie kun je hier vinden.

De inschrijving van onze club op de Rabobank website is hier te vinden.

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

TPO2020-2_062020.jpg

Sponsorkliks