Corona update

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Deze week zijn er aangescherpte Corona regels aangekondigd door het kabinet. Dat betekent dat wij vanuit The Pride altijd evalueren of de maatregelen die wij al hebben toegepast in het clubgebouw nog voldoende zijn, of dat er extra maatregelen nodig zijn. Daarnaast kijken we of onze geplande evenementen nog steeds door kunnen gaan of dat we deze op een andere datum moeten laten doorgaan.

De maatregelen die zijn aangekondigd in de persconferentie van maandag 28 september hebben ook gevolgen voor onze vereniging. Het bestuur heeft contact gehad met de gemeente Huizen hierover.

Is het clubgebouw open?
Ja, het clubgebouw is open om te trainen. Wij moeten ons wel houden aan de regel dat er maximaal 30 mensen in 1 ruimte aanwezig, in ons geval de bar, mogen zijn en dat zij minimaal 1,5 meter afstand moeten houden in deze ruimte. Daarbij moet iedereen een zitplaats hebben. Is er geen plaats dan kan worden uitgeweken naar zaal 2 (kleine zaal bij de ingang rechts). Is die zaal niet beschikbaar of ook vol, dan moeten bezoekers helaas buiten wachten. We vragen alle bezoekers bij de ingang te registeren en een "token" te pakken. Zijn de "tokens" op, dan betekent dat dat er geen plek meer in de barruimte is. Je wordt verzocht plaats te nemen in zaal 2 indien mogelijk of buiten te wachten. Lever de "token" weer in als je naar huis gaat (niet als je naar buiten gaat om te roken). Dit is te vergelijken met het mandjes/karretjes systeem in winkels. Een "token" is een voorwerp dat bij binnenkomst gepakt kan worden. Het aantal "tokens" is gelijk aan het aantal beschikbare zitplaatsen.

Tot hoe laat mag ik in het gebouw komen?
Na 21:00 mogen er geen bezoekers meer binnen komen. We verzoeken iedereen die dan een lid komt ophalen buiten te wachten. Om 22:00 uur sluit de bar.

Gaan alle trainingen door?
Ja, alle trainingen kunnen zoals gepland door gaan. Er zijn wel wat aandachtspunten:

  • Bij binnenkomst hoeven leden en staffleden zich niet te registeren. Dit wordt bijgehouden door de staffteams
  • Leden en staffleden hoeven géén "token" te pakken als zij vanaf 15 minuten voor de training binnen komen. Zij kunnen dan omkleden en wachten in zaal 2. Als (staff)leden wel eerder in het clubgebouw aanwezig zijn (bijvoorbeeld vanwege carpoolen) dan pakken zij wel een "token" en gaan zitten op een beschikbare plek in de barruimte. Spullen wegbrengen in de kleedkamer kan, er blijven hangen niet.
  • Na de training gaan (staff)leden direct naar huis.
  • (Staff)Leden die na hun training willen blijven, halen een "token" en gaan zitten op een beschikbare plek in de barruimte. Is er geen "token"? Dan zitten in zaal 2 indien mogelijk of toch naar huis.
  • Omdat de bar om 22:00 uur sluit, is het niet mogelijk voor The Pride of the Netherlands om na hun training nog wat te bestellen.

Mogen ouders hun leden wegbrengen en ophalen in het gebouw?
Ouders mogen het clubgebouw in met dezelfde voorwaarden als hierboven beschreven bij bezoekers. Registreer bij binnenkomst, pak een "token" en ga zitten op een beschikbare plek. Is het niet nodig om binnen te komen omdat je toch eigenlijk meteen weer naar huis gaat? Zet dan alleen je kind af en blijf alstublieft buiten. Dit geldt hetzelfde voor ophalen. Aangezien het steeds vroeger donker wordt, vinden we het wel prettig als u de auto uitstapt en wacht bij het hek. Eventueel met paraplu. Het geeft ons een goed gevoel als er geen kinderen alleen de parkeerplaats over hoeven.

Zijn mondkapjes verplicht?
Nee, in ons clubgebouw zijn geen mondkapjes verplicht. Ons clubgebouw is wel vrij toegankelijk maar geen openbare ruimte. Maar iedereen staat het vrij om zelf een mondkapje te dragen in het clubgebouw.

Gaat de Clubactiviteit van 24 oktober door?
Ja, zaterdag 24 oktober wordt vanaf 17.00 een activiteit georganiseerd. Deze activiteit is voor leden en staffleden. Vooralsnog gaat deze activiteit door! Houd deze datum dus vrij. Het is overigens geen verplichte activiteit, maar wel eentje die je natuurlijk niet wil missen. Meer informatie volgt later via de email.

Meer informatie over de aangescherpte Corona maatregelen is hier te vinden

Bestuur Winterguard The Pride

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

photos.jpg

Sponsorkliks